Series & Films

Dit is alles wat we weten over Netflix-serie You seizoen 2

Iedereen praat erover: de nieuwe Netflix-serie You met onder andere Gossip Girl hottie Penn Badgley en PLL'er Shay Mitchell. Enne, we hebben goed nieuws voor alle fans van de serie You, want er komt namelijk een tweede seizoen en dit is wat we er tot nu toe over weten. 

Netflix-serie You seizoen 2

Heb je de serie nog niet gezien, dan zullen we je eerst even bijpraten. De Netflix-serie You gaat over de New Yorkse boekverkoper Joe Goldberg (Penn Badgley). In de boekwinkel ontmoet hij Guinevere Beck (Elizabeth Lail) en raakt helemaal geobsedeert door haar. Via social media komt hij alles te weten over Beck. En hij doet er alles, maar dan ook echt alles, aan dat Beck en hij samen zijn. Meer zullen we niet verklappen, want je moet de Netflix-serie You gewoon lekker zelf gaan bingen. 

Lees ook: YAS: Betekent dit dat er een You seizoen drie komt?

netflix you serie


Voor alle fans die allang seizoen één hebben gezien van You is er goed nieuws, want er komt een tweede seizoen aan. Benieuwd wat je allemaal kan verwachten? Dit hebben we tot nu toe kunnen vinden over Netflix-serie You seizoen twee. 

♥ De serie speelt zich in seizoen twee af in Los Angeles. Jep, dit keer dus niet in New York. Joe verhuist namelijk naar L.A. en dat kan weleens te maken hem met zijn buurjongen Paco. Die vertrok samen met zijn moeder naar L.A. in seizoen één. 

via GIPHY

♥ Penn Bagdley komt terug als Joe, YAS! Het is nog niet helemaal officieel bekend gemaakt, maar we kunnen er al wel gewoon vanuit gaan. Want wat is You zonder Penn?! Ook liet hij via Twitter al iets doorschemeren dat hij weer te zien zal zijn in Netflix-serie You seizoen twee. 

♥ You seizoen twee wordt een Netflix Original. Seizoen één werd eerst in Amerika uitgezonden via Lifetime, voordat het bij ons op Netflix stond. Maar straks dus niet meer! 

via GIPHY

♥ Het tweede seizoen zal ook weer uit tien afleveringen bestaan. Het mogen er van ons wel meer worden, want hier gaan wij natuurlijk als een speer doorheen...

♥ Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op You seizoen twee. Het staat namelijk op de planning dat het nieuwe seizoen al in de herfst van 2019 op Netflix staat. Aftellen maar!

via GIPHY

♥ Netflix' You seizoen twee zal ook meer gaan over het verleden van Joe. In het eerste seizoen konden we al zien dat de band tussen hem en Mr. Mooney behoorlijk heftig was. Hij werd bijvoorbeeld vaak op een bizarre manier gestraft als hij iets fout deed. In You seizoen twee dus meer over Joe's verleden. 

♥ Je gaat er misschien vanuit dat Beck niet meer te zien zal zijn in het tweede seizoen, maar fans denken dat ze toch nog leeft. Dit komt doordat Joe's ex Candace op het einde van seizoen toch nog leefde en iedereen stiekem hoopt dat dit ook met Beck het geval is. Fingers crossed, want er is nog niks over bekend. 

via GIPHY

Trailer Netflix-serie 'You' seizoen 2

Bron: Elle.com, Netflix-Nederland.nl | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook