News

YAS: Betekent dit dat er een You seizoen 3 komt?

Heb jij de afgelopen weken ook de Netflix-serie You liggen bingen op de bank? Dan was jij vast en zeker super happy met het nieuws dat er een tweede seizoen komt van de serie. Maar, dat is niet het enige goede nieuws, want er wordt zelfs gezegd dat er een You seizoen drie gaat komen en dit weten we erover. 

You seizoen drie
We hebben het eerste seizoen van You nog maar net gezien en wachten nog op You seizoen twee, maar er wordt nu al gesproken over een derde seizoen van onze nieuwe lievelingsserie. YAS! Co-creator en executive producer Sera Gamble liet namelijk weten dat ze hoopt dat er na You seizoen twee nog een derde seizoen komt over de knappe, maar creepy Joe. Of het ook echt doorgaat heeft wel te maken met de kijkcijfers van You seizoen twee laat Sera weten. Dus laten we weer met z'n allen lekker gaan bingewatchen. 

Lees ook: Een Netflix-account delen wordt binnenkort bijna onmogelijk

Netflix You
Sera Gamble heeft al wel ideeën voor You seizoen drie en er wordt ook al over gepraat, maar jammer genoeg verklapt ze nog helemaal niks... Nu maar hopen dat You seizoen twee ook weer een groot succes gaat worden. Volgende maand begint het filmen van seizoen twee en waarschijnlijk staan de tien afleveringen dit najaar al op Netflix. 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved