News

NikkieTutorials is meer dan twintig kilo afgevallen in korte tijd

Nikkie de Jager a.k.a NikkieTutorials is meer dan twintig kilo afgevallen binnen een korte periode. Op haar Instagram-account liet ze een voor-en-na-foto zien en de YouTuber kreeg enorm veel lieve reacties. Begrijpen wij helemaal, want ze ziet er supergoed uit. Ook van haar bekende friends zoals Anna Nooshin kregen ze lieve reacties! Benieuwd hoe NikkieTutorials dit heeft bereikt en waarom? Lees dan maar snel verder. 

NikkieTutorials is al een tijdje bezig met een healthy lifestyle en liet gisteren op haar Instagram-account een voor-en-na-foto zien. Bij de Instagram-foto schrijft NikkieTutorials: “BYE BYE 50 POUNDS! When I hit a point in my journey towards a healthier lifestyle where I feel like nothing’s changing I take a trip down memory lane and remind myself of how far I’ve come. Sometimes YOU have to be YOUR OWN inspiration.” 

View post on Instagram
 

In een paar maanden tijd vlogen de kilo’s eraf bij NikkieTutorials, maar daar heeft ze wel het één en ander voor moeten doen. Ze is bijvoorbeeld meer op haar eten gaan letten en ze heeft haar eigen sportschool gebouwd. Waarom ze dit heeft gedaan en niet naar een gewone sportschool is gegaan? Dat lees je in dit artikel. Superknap dat ze dit in een paar maanden tijd heeft bereikt! 

Wil je ook afvallen? Doe dit dan op een gezonde manier en zoek bijvoorbeeld hulp bij een diëtist. Lees dit artikel om erachter te komen wat je het beste kan eten als je wil afvallen. 

Beeld: Gettyimages

Must reads 👀