News

Wow: NikkieTutorials is 18 kilo afgevallen en dat binnen 3 maanden

De Nederlandse NikkieTutorials plaatst op haar YouTube-kanaal supermooie make-up tutorials (onder andere met Kim Kardashian!) en heeft miljoenen kijkers, maar toch is ze ook gewoon onzeker. In het tijdschrift Beaumonde praat ze over de onzekerheden en vertelt ze dat ze het verschrikkelijk vond om naar de sportschool te gaan, omdat ze zo snel rood werd. Maar daar heeft de beauty Queen nu een oplossing voor, waardoor ze binnen drie maanden maar liefst 18 kilo is afgevallen. 

NikkieTutorials afgevallen
De 24-jarige Nikkie de Jager van NikkieTutorials had altijd een personal trainer in een grote sportschool, maar ze hield zich altijd in tijdens het sporten omdat ze zo’n rood hoofd krijgt. Enne, daar heeft ze nu een oplossing voor, waardoor de kilo’s er de afgelopen maanden vlot afgingen. 

View post on Instagram
 

Sportschool NikkieTutorials
Wat doe je als je niet graag wordt gezien door mensen in de sportschool, maar wel gewoon wil sporten? Dan richt je gewoon een privé sportschool op voor jezelf en je vrienden. Jep, NikkieTutorials heeft nu een eigen plek waar ze kan sporten en dat heeft ervoor gezorgd dat ze binnen drie maanden 18 kilo is afgevallen. Zo knap! Naast het sporten heeft ze ook op haar voeding gelet en eet ze nu kleinere porties. 

View post on Instagram
 

Nieuwe onzekerheden
Ook al is de YouTuber zoveel kilo’s kwijt, de onzekerheden blijven. Zo zegt ze in het interview dat haar borsten nu veel kleiner zijn geworden. “Ik heb altijd al theezakjes gehad, maar nu ik kilo’s kwijtraak, worden ze er niet mooier op. Het enige wat ik nog zou willen, zijn nieuwe borsten,” zegt Nikkie in het interview. Wij zijn juist supertrots op Nikkie en ze ziet er supergoed uit. You go girl! 

Wil je ook afvallen? Doe dit dan op een gezonde manier en zoek bijvoorbeeld hulp bij een diëtist. In dit artikel lees je wat je het beste kan eten als je wil afvallen. \

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀