Lifestyle

Deze 7 verschillende typen borsten bestaan er

Veel meiden denken dat er alleen onderscheid is tussen grote en kleine borsten. Think again! Borsten zijn er maar liefst in 7 verschillende vormen en maten. Het lingeriebedrijf Third Love deed hier onderzoek naar zodat jij straks de perfecte BH koopt. Het gaat dus niet alleen welke maat BH je past, maar ook in welke vorm jouw dames het beste tot hun recht komen. Kijk snel welke vorm het dichtst bij jou in de buurt komt, en shop gelijk de BH van je dromen.

1. Rond
De boven- en onderkant van de borst is even vol. Dat kan komen doordat je implantaten hebt gezet, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn ;-).

Beste bh: Lucky you. Deze vorm kan bijna alles hebben. Een balconette laat je volle borsten mooi uitkomen. 

borsten rond geel

2. Asymmetrisch
Niemand heeft perfect symmetrische borsten. Dan is het verschil ook amper te zien en heb je er geen last van. Maar sommige vrouwen verschillen één of meerdere maten. 

Beste bh: Een bh met vullingen is voor jou het beste. Zorg wel voor een model waar de pads uitneembaar zijn zodat je aan één kant dubbele pads er in kan doen.

3. Druppel
Je borsten zijn smaller aan de bovenkant en wat zwaarder aan de onderkant. Door een lichte helling lijken ze soms op een druppel, vandaar.

Beste bh: Bh's met een diepe v-hals zorgen ervoor dat je borsten een klein beetje gelift worden, waardoor het slanke bovenste gedeelte opgevuld wordt. Dit kan met of zonder vulling.

4. Wijd
Bij deze vorm staan je borsten iets verder uit elkaar dan bij bijvoorbeeld de druppel. 

Beste bh: Omdat een balconette bh meer stof heeft aan de bovenkant van de cups, is de ruimte tussen je borsten minder opvallend. 

bh roze soorten5. Naar buiten staand
Je borsten staan in dit geval redelijk naar buiten gericht, zoals de wijde vorm. Ook staan je tepels naar buiten gericht en heb je een lichte helling van boven naar beneden.

Beste bh: Kies voor een push-up bh of T-shirt bh, deze staan in dit geval het mooist. Deze geven je borsten een natuurlijke vorm en brengen je borsten meer naar elkaar toe.

6. Bel-vorm
Je hebt bij deze vorm best zware borsten. Aan de bovenkant zijn ze smal en aan de onderkant aanzienlijk voller. 

Beste bh: Je hebt een bh nodig met veel ondersteuning. Kijk vooral naar de bandjes, deze moeten comfortabel zijn. Omdat je borsten wat zwaarder zijn wil je niet dat de bandjes in je schouders gaan snijden. Als je het lastig vindt om een outfit te bedenken of je weet niet wat er bij jouw type borsten past, lees dan deze tips.

7. Slank
Breed van boven en slank aan de onderkant. Over het algemeen wat minder borst. 

Beste bh: Net als bij de wijde vorm wil je dat je borsten wat meer naar elkaar toe staan. Dit kan met een push-up bh met een diepe v-hals. Zo krijgen je borsten ook iets meer volume. Wat ook super mooi staat bij deze vorm zijn soft bh's. Dit is perfect voor lichte borsten aangezien je niet heel veel ondersteuning nodig hebt!

via GIPHY

Vergeet niet af en toe je borsten te controleren. Hoe je dat doet lees je hier.

 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved