Lifestyle

Positief verhaal: Ik leerde mijn vriendinnen kennen door Girlscene

Misschien ken je de topics met heftige verhalen wel hier op Girlscene.nl. Meiden vertellen over wat zij mee hebben gemaakt of over heftige dingen waar zij mee moeten leven. Maar af en toe heb je ook gewoon even een goede dosis positiviteit nodig. Mijlpalen die behaald zijn en andere mooie ervaringen, deze meiden delen graag hun positieve verhaal met jou. Deze keer lees je het verhaal van een meisje dat vriendinnen heeft leren kennen door Girlscene.

Ongeveer twee jaar geleden zat ik heel vaak op Girlscene. Ik las blogs, ik schreef blogs en ik snuffelde een beetje rond op het forum. Een aantal andere meiden deden precies hetzelfde, waardoor we met elkaar in contact raakten. Er werd een WhatsApp groepschat aangemaakt met achttien meiden. We kletsen over van alles en nog wat en er kwamen steeds meiden bij, maar er gingen ook vaak meiden weg.

Later was er nog maar een klein groepje meiden over. Met deze meiden heb ik elke dag nog contact. We zitten ook nog steeds in die groepschat waarin wij elke dag gekke foto's sturen, maar natuurlijk ook héél veel appen over van alles. We kennen elkaar allemaal niet in het echt, maar voel mij voelt dat wel zo. We weten echt alles over elkaar.

positief verhaal vriendinnen girlscene

We wilden elkaar heel graag ontmoeten, maar omdat we allemaal ergens anders in Nederland wonen kost het reizen te veel geld voor ons. We besloten eens om in Amsterdam af te spreken. Een groot deel kon niet komen, dat was jammer. Desondanks was het echt super leuk om de meiden in het echt te zien. Ik heb natuurlijk al heel veel met ze gechat en nu dus ook eindelijk echt ontmoet. Het voelde zo goed! Geen een van hen was een eng oud mannetje en dat bewijst toch ook wel weer dat het internet niet alleen maar slecht is. Ik ben erachter gekomen dat er juist hele leuke mensen op het internet zitten.

Onze volgende ontmoeting staat alweer gepland en ik kijk er heel erg naar uit om ze weer te zien. Het zijn toch de girls waar ik elke dag mee praat en die er altijd voor me zijn. Thanks to Girlscene! 

Heb jij ook een positief verhaal en wil je deze graag delen op Girlscene? Stuur dan een mail met jouw verhaal naar info@girlscene.nl onder vermelding van: 'Positief verhaal'. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook