Lifestyle

Aha! Zo spreek je de naam van de webshop SHEIN echt uit

Shine, she-in of sheen? Hoe spreek jij SHEIN uit? De Chinese webshop is razend populair! Er is alleen Ć©Ć©n probleem…Hoe spreek je de naam uit? Niemand wist het zeker, maar de webshop heeft het bekend gemaakt! Ben jij benieuwd hoe je SHEIN uitspreekt? Lees dan snel verder!

Zo spreek je SHEIN uit

Ben jij altijd opzoek naar de meest fashionable outfits voor de laagste prijs? Dan ben jij vast bekend met SHEIN. De Chinese webshop verkoopt wereldwijn trendy items voor een spotprijs. De site is bekend om de goedkope kleding en om iets anders. Niemand weet namelijk hoe je SHEIN uitspreekt.

SheInside

Veel mensen speculeren erop los. Shine, she-in en sheen zijn de meest voorkomende gokjes. Welke goed is? She-in! Op Twitter maakt SHEIN bekend dat ze vroeger SheInside heette. Deze naam hebben ze in 2015 afgekort naar SHEIN. Aha! Nu weten we voor eens en altijd hoe de naam wordt uitgesproken.

Veel kritiek

De website krijgt veel liefde van koopjesjagers, maar ook veel kritiek. De items zijn goedkoop, maar ze gaan niet lang mee. Na een seizoen kan je de meeste items alweer weggooien. Dit slecht voor het milieu. Ook gaan er geruchten dat SHEIN zijn werknemers niet goed behandelt en te weinig uitbetaald. Hmm, een keertje extra nadenken voordat je er iets bestelt dus!

Lees ook:
– Dit zijn de leukste betaalbare online webshops uit het buitenland
– Instagram VS reality: online shoppen gaat niet altijd goed
– Herken jij je in 11 van deze 15 punten? Dan ben je officieel verslaafd aan online shoppen

 
Beeld: Unsplash: freestocks