Lifestyle

Aha: zo spreek je de naam van de webshop SHEIN echt uit

shein-shoppen

Shine, she-in of sheen? Hoe spreek jij SHEIN uit? De Chinese webshop is razend populair! Er is alleen één probleem...Hoe spreek je de naam uit? Niemand wist het zeker, maar de webshop heeft het bekend gemaakt! Ben jij benieuwd hoe je SHEIN uitspreekt? Lees dan snel verder!

Zo spreek je de naam van de webshop SHEIN uit

Ben jij altijd op zoek naar de meest fashionable outfits voor de laagste prijs? Dan ben jij vast bekend met SHEIN. De Chinese webshop verkoopt wereldwijn trendy items voor een spotprijs. De site is bekend om de goedkope kleding en om iets anders. Niemand weet namelijk hoe je de naam van de webshop nou écht uitspreekt.

SheInside

Veel mensen speculeren erop los. Shine, she-in en sheen zijn de meest voorkomende gokjes. Welke goed is? She-in! Op Twitter maakt de webshop bekend dat ze vroeger SheInside heette. Deze naam hebben ze in 2015 afgekort naar SHEIN. Aha! Nu weten we voor eens en altijd hoe de naam wordt uitgesproken.

View post on Twitter

Lees ook:
Om déze reden moet je absoluut niet meer bij Shein shoppen

Veel kritiek

De website krijgt veel liefde van koopjesjagers, maar ook veel kritiek. De items zijn goedkoop, maar ze gaan niet lang mee. Na een seizoen kan je de meeste items alweer weggooien. Dit slecht voor het milieu. Ook gaan er geruchten dat ze hun werknemers niet goed behandelt en te weinig uitbetaald. Hmm, een keertje extra nadenken voordat je er iets bestelt dus!

Beeld: pinterest