Lifestyle

Voor mee op vakantie: HEMA verkoopt nu een tompoucekoffer

HEMA tompoucekoffer

Van je favoriete beauty tools tot aan rookworsten en tompoucen. Voor wat ga je eigenlijk niet naar HEMA? Onze favoriete winkelketen heeft onze aandacht weer weten te trekken, door deze nieuwe tompoucekoffer. Say whaaat?!

HEMA tompoucekoffer

In Nederland kunnen we natuurlijk nooit meer zonder een HEMA om de hoek. Je kan hier voor de nodige lifestyle essentials terecht, maar natuurlijk ook voor een heerlijke snack. En niet alleen in ons eigen kikkerlandje, maar ook in het buitenland komen er steeds meer winkels bij. HEMA heeft ieder geval haar handen weer uit de mouwen gestoken, want zij verkopen nu een tompoucekoffer. Zie jij jezelf al over het vliegveld lopen met deze geweldige koffer? Wij zijn ieder geval obsessed. Deze rollende tompouce zal voor heel wat jaloerse blikken zorgen. De koffer is knalroze (net als de glazuurlaag van de overheerlijke HEMA tompouce), de rits is roomkleurig (net als de banketvulling) en de achterkant is bruin / beige (verwijzend naar de koek van de tompouce). En daarnaast is de ritssluiting ook nog eens voorzien van twee kleine tompoucen. Hoe leuk is dat?!

Lees ook: 
Yummy: HEMA deelt recept voor een heerlijke tompouce milkshake

Handbagage

De koffer mag je bij de meeste vliegtuigmaatschappijen meenemen als handbagage. De koffer weegt ongeveer 2.4 kilo en er past 33 liter in. De 4 dubbele wielen zorgen ervoor dat de koffer lekker rolt. Aan de binnenkant zitten elastische pakbanden en een ritsvak. Mocht je nou helemaal verkocht zijn, dan moet je snel zijn, want de HEMA heeft niet een hele grote voorraad van de tompoucekoffer. Wees er dus snel bij en shop de koffer online of in de winkel voor maar liefst 66,50.