Lifestyle

Deze 11 dingen doen alle meiden wanneer ze alleen thuis zijn

alleen-thuis

Als jij nog thuis woont, dan zul je vast en zeker genieten van de momenten dat je ouders even de deur uit zijn. Heerlijk, als je het huis even voor jezelf hebt. Iedere vrouw vult haar dag natuurlijk anders in, maar toch zijn er een aantal dingen die wij vrouwen allemaal doen. Benieuwd of jij je erin herkent? Lees dan snel verder. 

1. Naar de wc zonder de deur op slot te doen

Als er toch niemand in huis is die onverwachts de deur open kan trekken, waarom zou je de deur dan op slot doen? Op een of andere manier is dit iets wat bijna iedereen doet. Iets met vrij voelen, misschien?

2. Hardop praten (en realiseren dat er niemand thuis is)

Af en toe praat je ineens hardop, en realiseer je je pas na een tijdje dat er eigenlijk helemaal niemand is die naar je luistert. Oh ja, je bent alleen thuis… Gewoon even lekker in jezelf praten kan soms ook gewoon lekker zijn en is he-le-maal niet gek hoor ;-).

3. Een BH-loos leven leiden

Sommige meiden doen dit ook als er anderen thuis zijn: een bh-loos leven leiden. Je weet niet hoe snel je die bh uit moet trekken. Genieten!

4. Favo serie bingewatchen

Normaal krijg je te horen dat er ‘echt iets anders op tv moet’, maar nu heb je de tv lekker voor jezelf. Een hele avond je favo serie bingewatchen is dan natuurlijk hetgeen dat op de planning staat.

5. Middagdutjes

Er is niemand die je vraagt of je ‘de was even wilt ophangen’ of ‘de hond uit wilt laten’. Nee, jij bepaalt nu wat je doet en wanneer je dit doet. Gelukkig is er ook niemand die je zegt dat je niet moet gaan slapen in de middag. Hallo middagdutje.

6. Lievelingseten maken

Alleen thuis zijn is hét moment om te eten waar jij zin in hebt. Daarom maak jij je lievelingsmaaltje of gooi je gewoon lekker een diepvries pizza in de oven.

7. Huisdier toelaten op die ene plek waar ‘ie normaal niet mag zijn

Je huisdier mag eigenlijk niet op de bank, maar wanneer jij thuis bent gelden er andere regels. Lekker knuffelen op de bank met je hond, dat moet toch gewoon kunnen?

8. Tutorials namaken

Het internet staat vol met tutorials. Make-up tutorials, haar tutorials. Nu je alleen thuis bent kun je al deze tutorials rustig uitproberen en loop je niet voor schut wanneer je look niet helemaal uitpakt zoals gepland.

9. Muziek hard aanzetten

Niemand die kritiek heeft op jouw muzieksmaak nu, dus de boxen kunnen lekker hard. Je zingt de hele dag mee op jouw lievelingsmuziek.

10. Deur op slot doen

Alleen thuis zijn is fijn, maar soms voel je je toch nét iets minder veilig dan wanneer je ouders in huis zijn. Om te voorkomen dat er zomaar iemand binnen komt lopen check je nog even of de deur wel echt op slot zit.

11. Voorraadkast doorzoeken naar iets lekkers

Je loopt de hele dag door naar de voorraadkast. Lekker, zo’n zak chips, wat koekjes en een zak snoep. Er is niemand die zegt dat het niet mag, dus dit is jouw moment. Cheatday!

Beeld: bridget jones