Lifestyle

Deze dingen doen jongens absoluut niet wanneer ze verliefd op je zijn

Jongens zijn rare wezens, dat weten we allemaal. Maar wat we niet zo goed weten is of een jongen ons nu wel écht leuk vindt. Ze geven zich nooit echt bloot over verliefd zijn en hebben ze het bijvoorbeeld over jou tegen hun vrienden? Om het jullie een tikkeltje makkelijker te maken zetten wij 6 dingen op een rijtje die jongens absoluut niet doen als ze verliefd op jou zijn. Dus als ze dit niet doen, dan weet je dat het wel snor zit. ;-) Let's find out!

Verliefdheid is enorm speciaal en misschien ook wel een beetje raar. Wanneer ben je nou echt verliefd en wat stellen die vlinders in je buik eigenlijk voor? Geloof ons, je komt er uiteindelijk vanzelf achter. Niks om je druk over te maken, maar we snappen ook dat je toch wilt weten waar je aan toe bent als je verliefd bent op een hottie uit je klas. Zijn jullie ondertussen 'bezig' en weet je niet zo goed of hij jou wel écht leuk vindt, dan heeft Girlscene voor jou het verlossende antwoord. Nou ja, bijna dan. ;-) Met de volgende dingen weet jij of je crush verliefd op je is. Doet hij het onderstaande namelijk niet... dan valt hij als een blok voor je.

1. Hij spreekt met andere meiden af terwijl hij jou heeft
Dit spreekt helemaal voor zich. Andere meiden? Halloooo, jij hoort zijn aandacht te hebben. Wanneer dit het geval is weet je gewoon dat er iets niet klopt. Of het moeten al 'gewone vriendinnen' zijn, zonder enige gedachte hierachter. Communiceer in ieder geval goed met elkaar, vooral als er serieuze love in the air is. ;-)

2. Hij is Kritisch over jou
Heeft je (toekomstige) lover alleen maar kritiek over je kledingstijl, je gedrag en zelfs over je vriendinnen? Dan is het foute boel. Als het goed is bloeit er een mooie relatie op en zitten jullie beide in de wolken. Maar wanneer je niet je zelf bent bij hem en hij de regie over jou neemt... dan weet je zeker dat hij niet met dezelfde insteek bij je is. Echte verliefdheid draait om elkaar en het accepteren van elkaars imperfecties, want iedereen heeft ze! 

jongens verliefd

3. Hij heeft jou niet als zijn prioriteit
Zijn jullie stapelverliefd op elkaar? Dan ben jij zeker zijn prioriteit, althans dat is wel de bedoeling. Als dit totaal niet zo is weet je ook dat hij niet stapel op je is. Vooral op de begin periode van een (bijna) relatie wil je bij wijze van op elk moment van de dag samen zijn. Merk je aan hem dat hij er niet zo'n behoefte aan heeft, dan is hij misschien niet zo stapel op jou als je dacht.

4. Hij heeft ruimte nodig
De uitspraak: "Ik heb even ruimte nodig" belooft nooit wat goeds en al helemaal niet in het begin van een relatie. Net zoals in het vorige puntje wil je op het begin mega veel samen zijn, als hij ruimte nodig heeft is dat wel een beetje raar. Stapelverliefd? We don't think so.

5. Hij reageert niet op je WhatsAppjes
Niet elke dag samen zijn is één ding, maar niet meer reageren op berichtjes is toch echt andere koek. Het is niet zo moeilijk om te reageren op berichtjes en veel tijd neemt het ook niet in beslag. Neemt hij niet eens de moeite om je te appen, dan weet je ondertussen wel hoe laat het is. Ook geen blauwe vinkjes of laatst gezien? You can't trust him girl!

6. Hij laat het samenzijn ongemakkelijk voelen
De basis van een relatie: Lekker jezelf zijn. Als hij je ongemakkelijk laat voelen is dat niet bepaald een lekkere basis voor je relatie. En al helemaal niet als je nog 'bezig' bent, als je in deze beginperiode al een ongemakkelijk gevoel ervaart weet je meteen dat dit een no-go is.

Ben jij degene die twijfelt of je wel echt verliefd bent? Neem dan even een kijkje in dit artikel. Wil je weten waar jongens verliefd op worden, dan is dit artikel een aanrader.

Bron: Yourtango | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved