Lifestyle

14 signalen dat jij écht verliefd bent

1

Je hebt een leuke jongen leren kennen en sinds die ene date gaat die lach niet meer van jouw gezicht af. Je bent vrolijk, hebt zijn Facebook-profiel meerdere malen gestalkt en denkt soms stiekem al aan een toekomst met hem. Uh-oh, ben jij een beetje verliefd? Lees snel verder om te kijken of jij aan deze signalen voldoet en helemaal hoteldebotel op hem bent.

1. Je denkt de hele dag aan hem
Hoe weet je of je verliefd bent? Nou, je staat op en denkt aan hem en wanneer je gaat slapen denk je weer aan hem. Soms vergeet je zelfs belangrijke dingen omdat je te druk was met het 'aan hem denken'.

2. Je checkt abnormaal vaak je telefoon
Bij elke oplichting van het scherm hoop je dat het hem is die jouw berichtje eindelijk beantwoordt. Daarnaast check jij meerdere malen per dag zijn Instagram, om te kijken of hij misschien iets nieuws in zijn 'stories' heeft geplaatst. Soms voel jij je telefoon zelfs trillen, terwijl je niets binnenkrijgt.

3. Je bent super vrolijk
Niets kan jouw humeur verpesten. Een slecht cijfer gehaald? Een grote vlek in je nieuwe jurkje? Toch is die lach niet van je gezicht af te slaan als je écht verliefd bent.

4. Je hebt al zijn 221 foto's op Instagram (minstens één keer) aandachtig bestudeerd
Ze zeggen weleens 'als je verliefd bent doe je soms rare dingen'. Dit is er één van. Je hebt minstens één keer al zijn foto's op zijn Instagram-account aandachtig bestudeerd. Je raakte lichtelijk in paniek toen je per ongeluk een hartje gaf aan een foto van drie jaar geleden. Oeps... Hopelijk heeft hij dit niet gezien.

via GIPHY

5. Je praat het liefst de hele dag over hem
Zonder dat je het doorhebt eindigen al jouw gespreksonderwerpen weer over hem, tot lichte irritatie bij je vriendinnen.

6. Je denkt aan een toekomst samen met hem
Hoe zou het zijn om samen met hem te wonen? In welke huis zouden jullie wonen? Nemen we een hond? Hoe zien onze kinderen eruit? Oeps... Je loopt iets te hard van stapel.

7. Je hebt geen honger
Hoewel je na je lunch alweer zin hebt in je avondeten krijg je nu je ontbijt niet eens meer door je keel. Tja, ook dat hoort bij verliefd zijn. Je hebt gewoon geen honger meer. Je hebt het vast te druk met het aan 'hem denken'.

8. Je Spotify afspeellijst bestaat alleen nog maar uit love songs
Hoewel je normaal gesproken walgt van zoetsappige liefdesliedjes zijn ze nu niet meer uit je Spotify-lijst weg te denken. Van Whitney Houston tot Just The Way You Are van Bruno Mars. Jij zingt ze dagelijks uit volle borst mee en begrijpt niet waarom je ouders gek van je gezang worden.

9. Of je luistert alleen nog maar naar zijn favoriete muziek
Je hebt uiteraard tijdens een van je wekelijkse stalkingssessies ook zijn Spotifyaccount ontdenkt en hebt op basis daarvan een lijst aangemaakt met zijn lievelingsliedjes (die uiteraard nu ook jouw lievelingsliedjes zijn).

verliefd liefde love

10. Tijdens het shoppen vraag jij je af wat hij er van vindt
Zou hij dit jurkje ook mooi vinden? Wat vindt hij van de mom jeans trend? Wat is eigenlijk zijn favoriete kleur? Bij elk item vraag jij je eerst af wat hij er van vindt... Pff, moeilijk zeg!

11. Je mist hem al, terwijl je hem nét nog hebt gezien
Je hebt het klaslokaal nog niet verlaten of je mist hem alweer... Wat is verliefd zijn soms toch moeilijk.

12. Je vindt opeens héle andere dingen interessant
Dit zijn uiteraard dingen die hij ook interessant vindt. Had jij ooit een hekel aan voetbal? Nu niet meer. Speelt hij graag games? Jij natuurlijk ook...

13. Je flirt niet meer met andere jongens
Hoewel jij vroeger de grootste flirt van de dansvloer was, heb jij nu nog maar oog voor één jongen.

14. Je wil alleen maar bij hem zijn
Dus, hoe weet je of je verliefd bent? Nou, je wil het liefst alleen nog maar bij hem zijn. Dus herken jij je in een groot deel van deze signalen? Dan is het wel duidelijk dat jij helemaal hotel de botel verliefd bent :-). Geniet ervan!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 maand geleden Jeanine Hennis-Plasschaert

    seizoengroeten aan al mijn vrienden, ik ben Jeanine Hennis-Plasschaert, ik kom uit de regio Utrecht, ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn man van mijn leven terug heb gekregen, ik wil de mensen in de wereld vertellen dat er een echte spell caster online en is krachtig en oprecht, zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft me onlangs geholpen om mijn relatie met mijn man die me gedumpt heeft, te herenigen. heeft niets meer met mij te maken, belde me en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals hereniging van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsspreuk, we zijn nu heel blij met onszelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie op te lossen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkstherapie en we doen het heel goed in ons liefdesleven. Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt met een duurzame oplossing

    via e-mail: doctorosagiede75@gmail.com

    WhatsApp: +2349014523836

    Viber: +2349014523836

  1. 1