Lifestyle

Dit is hoe mannen verliefd worden en wij daar gebruik van kunnen maken

1

Hoe vaak heb je de uitspraak “Mannen komen van Mars!”, wel niet gehoord? Het is ontzettend lastig om ook maar íets te snappen van het andere geslacht. Het blijft altijd gissen naar zijn gevoelens en of hij jou óók ziet zitten. Mannen worden namelijk op een totaal andere manier verliefd dan vrouwen. Hieronder vind je de zeven stappen waarin mannen verliefd worden en hoe wij daar slim op in kunnen spelen…

Stap 1: Het uiterlijk
Hoe oppervlakkig het ook klinkt… Mannen worden in eerste instantie verliefd met hun ogen. Het eerste wat ze zien is jouw uiterlijk en als dat ze bevalt kijken ze verder. Hoewel vrouwen ook naar het uiterlijk kijken gebruiken mannen hun ogen meer tijdens de partnerkeuze.

Bekijk dit van de positieve kant! Wij vrouwen kunnen gebruik maken van de mannelijke oppervlakkigheid, alleen al door make-up te gebruiken en mooie kleding aan te trekken. Er is ook bewezen dat een stel zwoele ogen eerder verliefde gevoelens opwekken, een setje nepwimpers is dus geen slecht idee!

Stap 2: De obsessie
Zodra hij voor zichzelf heeft besloten dat jouw uiterlijk hem wel bevalt begint ‘de jacht’. De knop in zijn hersenen is om en hij zal nu van alles uit de kast halen om indruk op je te maken. Hard to get spelen maakt jou voor hem alleen maar interessanter…

Stap 3: Aantrekkingskracht
Dit is het punt waarbij jij ‘hapt’, maar niet te veel! Hard to get is interessant voor hem, maar impossible to get totaal niet. Jij mag dus best wel laten weten dat je zijn moeite opmerkt en ook interesse in hem hebt. Mannen hebben die bevestiging nodig zodat ze moeite voor jou blijven doen. Stel hem bijvoorbeeld half zoveel vragen als hij jou stelt, dit is voor hem genoeg bevestiging.

verliefd koppel

Stap 4: Indruk maken
Jullie zijn nu op het punt dat jullie veel contact hebben en meerdere keren hebben afgesproken. Hij doet nog steeds moeite om indruk op je te maken. Hij zet zijn beste beentje voor en wil graag zo goed mogelijk overkomen. Neem zijn pogingen serieus, hij bedoelt het allemaal goed.

Stap 5: Overtuiging
Na lang geappt te hebben en een aantal keer te hebben afgesproken is hij overtuigd. Hij heeft alle kanten van je gezien en wil graag verder. Dit keer is het serieus, hij vindt je écht leuk. Jullie zijn beide overtuigd dat dit weleens zou kunnen werken.

Stap 6: De bevestiging
Hoe erg hij zijn best voor je doet en hoe veel contact jullie ook hebben… Hij heeft altijd bevestiging nodig! Hij wil graag verder maar hij wil eerst weten dat jij hem niet in de friendzone plaatst. Hij wil zeker weten dat jij hem ook ziet zitten voordat hij zich helemaal aan je overgeeft. Deze bevestiging geef je hem door subtiel te laten weten dat je hem écht leuk vindt, geef hem wat hints!

Stap 7: De verliefdheid
Hè hè, eindelijk is het zover… Hij is verliefd! Jouw hints zijn opgepakt en hij laat alle remmen los. Hij heeft toegegeven aan zijn verliefde gevoelens en dit laat hij aan jou merken. Jullie zitten op een roze wolk en vanaf nu is het happily ever after…

Bron: mannengeheim.nl, cosmopolitan.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 3 maanden geleden fleurdk

    Leuk artikel Hebben jullie over Perle Bleue gehoord?

  1. 1