Lifestyle

7 signalen waaraan je kunt zien dat jullie voor elkaar zijn gemaakt

Jij en je lief maken samen de leukste dingen mee en alles voelt super goed. Heel fijn, maar daardoor denk je ook veel na over jullie situatie. Is dit voor altijd? Blijf ik dit goede gevoel altijd houden of loopt onze relatie stuk? Natuurlijk kun je niks zeker weten, maar je kunt je wel een beetje voorbereiden op hoe jullie toekomst samen, of niet samen, eruit gaat zien. Hoe? Door heel goed op te letten. Aan deze signalen kun je namelijk zien dat jullie gemaakt zijn voor elkaar. A match made in heaven!

1. Jullie zijn goed bevriend
Jullie zijn niet alleen lovers, maar ook nog eens elkaars beste vrienden. Wanneer jullie samen zijn hebben jullie de grootste lol en het woord 'vervelen' kennen jullie niet. Jullie relatie is niet gebaseerd op seks, maar je kunt met je wederhelft ook alles doen wat je ook met je andere vrienden doet. Heerlijk toch, zo'n lover and best friend?

2. Jullie doen allebei je eigen ding
Het is goed om dingen samen te doen, maar zo af en toe doorbrengen in je eentje is heel goed voor jullie relatie. Natuurlijk willen jullie het liefst zoveel mogelijk bij elkaar in de buurt zijn, maar dat is wel tot een zekere mate. Jij spreekt vaak af met je vriendinnen en je vriendje of vriendin zit ook regelmatig met zijn of haar vrienden thuis voor wat quality time. Herken je dit? Dan is dat alleen maar positief. Als je 24/7 samen bent kun je je op een gegeven moment namelijk behoorlijk gaan ergeren.

3. Jullie accepteren de kleine dingen van elkaar
Je lover houdt van festivals en slaat er daarom ook nooit eentje over. Jammer, want je zou eigenlijk wel eens willen dat hij of zij samen met jou ergens anders naartoe ging. Gelukkig ben je de beroerdste niet en maak je er geen probleem van. En andersom geldt dit precies zo. Geen onderhandelingen, maar gewoon acceptatie. Jij doet wat jij leuk vindt, dus hij of zij mag ook zo zijn eigen interesses hebben. 
relatie verliefd vriend4. Jullie vinden het niet raar om over seks te praten
Dat jullie seks hebben is geen geheim, maar praten over seks kan soms toch nog een behoorlijke stap zijn. Gelukkig is dit voor jullie geen probleem. Jullie vertellen elkaar wat jullie fijn vinden en wat niet. Het mooiste is dat zo'n gesprek totaal niet ongemakkelijk voelt. Niks is te gek voor jullie, dus praten over alles wat zich in de slaapkamer afspeelt ook niet.

5. Jullie blijven niet lang boos
Ruzie maken is menselijk, zeker als je vaak bij elkaar in de buurt bent. Soms kunnen er hier en daar gewoon wat meningsverschillen ontstaan en dat kan uitlopen op een flinke discussie. Maar die discussies duren bij jullie niet heel lang, want jullie kunnen absoluut niet lang boos op elkaar blijven. Door te praten lossen jullie al jullie problemen op, waardoor jullie er uiteindelijk sterker uit komen dan voorheen.

6. Jullie maken samen plannen voor de toekomst
Wanneer je plannen maakt voor in de toekomst, dan is je lief er altijd bij betrokken. Een vakantie boeken voor over zes maanden vinden jullie helemaal niet eng, omdat er toch geen sprake van is dat het uitgaat. Jullie hebben er alle vertrouwen in en dat is vast niet zonder reden ;-).

7. Jullie kunnen goed met elkaars schoonouders opschieten
Als er iets belangrijk is, dan is dat wel een goede band met je schoonouders. Hoe verliefd je vriend(in) ook op je is, als je schoonouders je niet zien zitten dan wordt het niks. Gelukkig voel je je hartstikke thuis bij je lover en word je heel goed opgevangen in de familie. 

Bron: cosmopolitan.com, realsimple.com, yourtango.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved