Lifestyle

11 tips zodat jij je zelfverzekerd voelt tussen de lakens

Mannen vinden niets fijner dan vrouwen die zelfverzekerd zijn in bed, om maar meteen met de deur in huis te vallen. Seks is natuurlijk belangrijk in een relatie en het is begrijpelijk dat het soms nog best spannend is. Dat is niet erg, want alles moet je leren. Als je wil dat jij een keer de leiding neemt tussen de lakens, dan is dit artikel perfect voor jou. Lees dit even door als jij die zelfverzekerde chick in bed wil worden. 

1. Neem initiatief
Het zijn vaak de mannen die in zijn voor een vrijpartij, maar dat betekent niet dat hij ook de spelleider moet zijn. Neem zelf het voortouw en laat zien dat jij er ook zin in hebt. Het is misschien lastig, maar een keer moet je de knop omzetten en het gewoon doen. 

2. Sta open voor nieuwe dingen
Je moet niks doen wat je zelf niet wil, maar openstaan voor nieuwe dingen is altijd goed. Als je partner nieuwsgierig is naar een ander standje, dan moet je gewoon je verstand op nul zetten en gaan. Wie weet is het hartstikke fijn en dan ben je blij dat je het gedaan hebt. 

3. Durf geluid te maken
Je hebt stille genieters en natuurlijk de luidruchtige genieters ;-) Durf jij je niet te laten horen, maar wil je het stiekem wel graag, laat je dan zeker horen! Want een beetje geluid is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je partner. Zo weet hij ten minste of hij een beetje lekker bezig is. Zie het als een soort feedback. 

4. Wees blij met je lichaam
Zelfverzekerdheid begint al met tevreden zijn met je lichaam. Als je onzeker bent, dan straal je dat ook uit. Wees blij met wat je hebt en niemand is perfect. Dat moet je vooral onthouden. Gegarandeerd dat hij je prachtig vindt. Een love handle meer of minder maakt zeker niet uit. 

zelfverzekerd seks5. Zeg als je iets niet fijn vindt
Waarschijnlijk kan hij het alleen maar waarderen als je durft te zeggen als iets je niet helemaal bevalt. Het is jouw lichaam en hij weet niet wat jij voelt. Als je dit op een lieve toon zegt, is er niks aan de hand. Waarschijnlijk durft hij dat dan ook te zeggen en zo weten jullie precies van elkaar wat jullie fijn vinden. Heb je last van pijn tijdens seks? Lees dan dit artikel voor tips. 

6. Geef complimentjes
Je moet zeggen als je iets niet zo fijn vindt, maar het is net zo belangrijk om hem te vertellen als iets juist fijn is. Zo geef je hem ook zelfvertrouwen en krijgt hij het idee dat je zeker je mond open durft te trekken. Als je dat durft, dan gaat het zeker de goede kant op. 

7. Draag uitdagende lingerie
Je zelfverzekerd voelen, begint bij sexy lingerie. Als je je niet sexy voelt in een huidkleurige slip, dan moet je misschien overgaan op rood of zwart met kant. Ja, kant doet het altijd goed bij de mannen. Als jij je sexy voelt en je weet dat je iets draagt wat hij prachtig vindt, dan straal je dat ook uit. 

8. Ben gewassen en gestreken
Als je weet dat je die dag nog uit de kleren gaat, kun je je daar volledig op voorbereiden. Neem een douche, scheer alles glad en smeer je in met heerlijke bodylotion. Kijk eens aan, een goed begin is het halve werk. 

9. Neem een borrel
Met een drankje op gaat alles vaak iets makkelijker, dus wat let je? Je wordt wat losser en laat al je onnodige zorgen los. Dat is precies wat jij nodig hebt, want het enige wat jij nu nog moet doen is genieten. 

10. Zet muziek op
Muziek zorgt voor ontspanning, dus ook in de slaapkamer. Jij vindt het altijd heerlijk om los te gaan op je favoriete jams. Maak een playlist met jouw favoriete nummers en zet dit zachtjes aan op de achtergrond als jullie met elkaar de liefde bedrijven. 

11. Doe het licht aan
Het is logisch als je het een tikkeltje ongemakkelijk vindt als het licht aan is. Houd je niet in en doe het licht gewoon uit. Waarschijnlijk denkt jouw bedpartner hier precies hetzelfde over. Daarnaast is het altijd nét wat spannender in de duisternis. 

Dus dames, genoeg redenen om je vriend alle hoeken van de kamer te laten zien. Wist je dat seks ook hartstikke gezond is? Lees in dit artikel waarom. 

Beeld: iStock | Bron: viva.nl, styletoday.nl

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook