Lifestyle

Snapchat komt met een nieuwe update (en dit keer is het goed nieuws)

Meestal sta je te springen om updates (want: nieuwe functies), maar de kans is groot dat je na de update van Snapchat niet meer zo enthousiast bent. De app is na de update van februari compleet verpest, het bekijken van alle Stories is ineens een dagtaak geworden omdat het zo onoverzichtelijk is. Maar onze gebeden zijn verhoord: Snapchat krabbelt terug en komt met een nieuwe update!

Petitie
Een update kan even wennen zijn voor sommige mensen, maar Snapchat heeft zóveel negatieve reacties gekregen dat ze nu terugkrabbelen. Er is namelijk een petitie gestart tegen de update van februari. Na 1,2 miljoen handtekeningen is de boodschap bij Snapchat duidelijk. De makers hebben besloten om het nieuwe design aan te passen. Hoera! 

Update
“We hebben jullie gehoord en waarderen het dat jullie laten weten wat jullie vinden. We snappen helemaal dat velen van jullie het nieuwe Snapchat niet fijn vinden,” meldt Team Snapchat. De makers gaan ein-de-lijk iets doen aan de onoverzichtelijkheid. “Als je de update eenmaal hebt, kun je dingen als je Stories, groepschats en abonnementen sorteren. Zo kun je je ervaring op de app nog meer aan jouw wensen aanpassen.”

Beeld: iStock