Lifestyle

How cute! Deze hondenmand heeft de vorm van een croc

We willen natuurlijk allemaal het beste voor onze lieve viervoeters, maar het vinden van een goede hondenmand kan soms nog best lastig zijn. Girlscene to the rescue! Er bestaat nu namelijk een hondenmand in de vorm van een Croc die je zeker wil kopen voor je trouwe viervoeter.

Honden en schoenen

Waarom weten we niet, maar honden houden ervan om met schoenen te spelen. Je zult dit vooral herkennen als je de troste eigenaar van een puppy bent. Misschien dat dit probleem eindelijk wordt opgelost als je voor je viervoeter een hondenmand in de vorm van een schoen koopt.

Crocs

Dit hondenbed in de vorm van een croc is ideaal voor je hond. Het heeft een zachte binnenkant, maar is door de openingen aan de zijkant niet te warm. Sterker nog, deze hondenmand houdt je hond koel in de zomer, maar lekker warm in de winter.

Lees ook:
8 redenen waarom je vandaag nog een puppy wil nemen

Genoeg comfort

De zachte binnenkant zorgt ervoor dat je hond voldoende comfort heeft. Over vlekken hoef je je geen zorgen te maken, aangezien je deze stof gemakkelijk verwijdert en vervolgens uit kunt wassen. Ook kan je viervoeter dankzij de vorm van de mand in allerlei verschillende posities liggen. Kortom: er is voldoende comfort!

Waar kan je de hondenmand kopen?

De hondenmand in de vorm van een Croc is verkrijgbaar in verschillende varianten, zo zijn er verschillende kleuren en maten op de markt. Je kan je ‘m via deze link shoppen. Misschien een leuk idee voor de verjaardag van je hond of een spontaan cadeautje! Je viervoeter gaat hier sowieso heel blij mee zijn.

Bron: fem-femBeeld: amazon