Lifestyle

How cute: deze hondenmand heeft de vorm van een croc

hondenmand-croc

We willen natuurlijk allemaal het beste voor onze lieve viervoeters, maar het vinden van een goede hondenmand kan soms nog best lastig zijn. Girlscene to the rescue! Er bestaat nu namelijk een hondenmand in de vorm van een Croc die je zeker wil kopen voor je trouwe viervoeter.

Honden en schoenen

Het blijft een groot mysterie waarom, maar honden lijken een zwak te hebben voor het spelen met schoenen. Dit wordt vooral duidelijk voor degenen onder ons die gezegend zijn met een schattige puppy. Maar maak je geen zorgen, want we hebben nu de perfecte oplossing voor jouw viervoeter: een hondenmand in de schattige vorm van een trendy schoen! Deze schattige en stijlvolle oplossing biedt niet alleen een comfortabel plekje voor je harige vriendin om uit te rusten, maar geeft haar ook haar eigen fashion statement.

Crocs

Of je er nu van houdt of ze verafschuwt, Crocs maken een onmiskenbare comeback. Deze fugly schoenen zijn gewoonweg ontzettend comfortabel, en laten we eerlijk zijn, daar kunnen we niets aan doen. Wij ontdekten toevallig een paar van die eigenaardige schoenen verstopt achterin de kast en besloten onze Clogs toch nog een kans te geven. Maar waarom zou jouw viervoeter niet kunnen meedoen met deze trendy revival? Daarom is dit hondenbed, ontworpen in de vorm van een Croc, perfect voor je harige vriend. Het bed heeft een zachte binnenkant en dankzij de openingen aan de zijkant blijft het lekker koel in de zomer en warm in de winter. Laat je trouwe metgezel dus ook genieten van het ultieme comfort, in stijl!

Genoeg comfort

In dit hondenbed staat comfort hoog in het vaandel. De zachte binnenkant, ontworpen met het welzijn van je hond in gedachten, biedt een heerlijk knus en luxueus plekje om te rusten. Maak je geen zorgen over mogelijke vlekken, want de gebruikte stof is gemakkelijk te verwijderen en te wassen, waardoor het bed altijd fris en schoon blijft. Door de slimme vormgeving van de mand kan je harige vriend bovendien op diverse manieren comfortabel liggen, zodat hij altijd de perfecte slaaphouding kan vinden.

Waar kan je de hondenmand kopen?

De hondenmand in de vorm van een Croc is verkrijgbaar in verschillende varianten, zo zijn er verschillende kleuren en maten op de markt. Je kan je ‘m via deze link shoppen. Misschien een leuk idee voor de verjaardag van je hond of een spontaan cadeautje! Je viervoeter gaat hier sowieso heel blij mee zijn.

Beeld: amazon