Lifestyle

Deze Action badplank gaat viral en hierom wil je ‘m hebben

action-badplank

Niets is lekkerder dan een ontspannend bad. Helaas is het alleen niet altijd even handig, want waar laat je je telefoon, boek of kaarsen, bijvoorbeeld? Daar brengt déze badplank van Action verandering in!

Me time in bad

Na een lange, stressvolle week doen we eigenlijk niets liever dan ontspannen in een heerlijk, warm bad. Even de stress loslaten en genieten van een lekker me time-momentje. Muziekje aan, film, serie of boek erbij, kaarsjes aan; dan kan je avond niet meer stuk. Helaas is dit alleen niet altijd even praktisch. Je wilt natuurlijk niet dat je boek of telefoon in bad valt, maar waar moet je het neerleggen? Bij Action gaat er nu een badplank viral, die al deze problemen oplost!

Action badplank

Action heeft nu dus een mega handige badplank uitgebracht. Deze kun je dan over de rand van je bad hangen, waar je vervolgens al je spullen op kwijt kan! Denk aan je laptop voor films en series, het super spannende boek dat je aan het lezen bent, de geurkaarsen die je helpen ontspannen of de snackjes waar je natuurlijk niet zonder kan tijdens het badderen. Leg er eventueel ook een klein handdoekje op, om je handen mee te drogen. Zo houd je je telefoon en boek helemaal droog. Deze Action badplank lost dus al je struggles in één keer op!

View post on Instagram
 

Goed om te weten

Nu nog even wat praktische informatie. Ook wel handig om te weten, natuurlijk. De badplank vanaf je laptop bestellen is helaas niet mogelijk; hij is namelijk alleen in de winkels verkrijgbaar. Daarnaast is die uitschuifbaar en kan die daarom 50 tot 85 cm lang worden. Verder is die 18 cm breed en 4 cm dik. Hij past dus op ieder standaard bad en je hebt meer dan genoeg ruimte! De badplank is trouwens ook helemaal ecologisch verantwoord; hij is namelijk gemaakt van echte bamboe. Daarmee heeft die ook een mooi bruin kleurtje, wat iedere badkamer helemaal next level maakt. En misschien nog wel het beste van alles? De badplank heeft de standaard lage prijs wat we van Action gewent zijn. Voor slechts een tientje is die van jou!

Beeld: Pinterest