Series & Films

Temptation Islands Megan onthult pikante details over Joshua's penis

Het nieuwe seizoen van Temptation Island beloofde nóg stomender te zijn dan vorig jaar. Na de aflevering van gisteravond weten we dat dit niet gelogen is. Heel Nederland én België zag hoe Megan voor de charmes van verleider Joshua zwichtte. De twee belandden samen in bed en beleefden een stomende nacht. Megan onthult alles over de vrijpartij én de jongeheer van Joshua... 

Veilige seks
De eerste Temptation Island-kandidaat is over de schreef gegaan! Nadat Megan slechte beelden van haar vriend Kevin te zien kreeg tijdens het kampvuur, belandde ze in de armen van de knappe Joshua. Aan seksuologe Goedele Liekens vertelt Megan alles over haar wilde nacht met de verleider. Op de vraag van Goedele of ze veilige seks hebben gehad antwoordt ze, 'De meeste van de keren wel. Er lagen condooms maar die waren gewoon te klein'.

Groot geschapen
Megan en Joshua hebben dus meerdere keren seks gehad. Maar het meest pikante detail gaat natuurlijk over de penis van Joshua. De verleider heeft niet alleen prachtige ogen en een leuke lach, maar is ook groot geschapen. Als we Megan mogen geloven, tenminste. Gelukkig voor Megan en Joshua heeft de productie de volgende dag voor grotere condooms gezorgd. Kunnen ze weer even vooruit ;-). 

Spijt
De Temptation-kandidate biecht ook op dat ze een beetje spijt heeft van haar avontuurtje met Joshua. "Die seks was niet nodig en dat was misschien niet de goede manier, maar op dat moment leek het gewoon goed. Ik heb niet echt spijt tegenover Kevin, maar spijt tegenover mezelf dat ik zo weinig respect heb getoond naar mezelf voor de camera," aldus Megan.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved