Lifestyle

7 signalen dat je date jou helemaal ziet zitten

Heb je een date met een extreem leuke jongen, waar je al een tijdje een crush op hebt? Dan is dit artikel zeker weten iets voor jou. Jullie hebben een spannende date ‘uitgezocht’ en misschien nog wel het belangrijkste, in de agenda gezet. Er kan nu niks meer misgaan, maar wat nou als hij mij toch niet ziet zitten? Don’t worry, met de volgende signalen kom jij er meteen achter of hij jou stiekem ook leuk vindt.

Signaal #1 Lichaamstaal
Als je date het leuk heeft met jou, zal hij niet uit de buurt kunnen blijven. Als hij vaker voorover leunt richting jou, is dit een goed teken. Dit betekent dat hij het erg naar zijn zin heeft en het erg leuk vindt om met jou te zijn. YAS! Zit je date achterovergeleund, maar kijkt hij je wel vaak diep in de ogen aan? Dan is dit een teken dat hij zich comfortabel voelt met jou.

Signaal #2 Gezichtsuitdrukking
Glimlacht jouw date constant? Goed teken! Hij ziet jou duidelijk wel zitten. Je laat hem blijkbaar goed voelen waardoor hij de glimlach niet van zijn gezicht kan halen. Zonder reden blijft die smile op zijn gezicht en stiekem is dat best wel schattig. Ook terwijl jullie lange gesprekken voeren kan hij er niet omheen, you make him smile.

date signalen

Signaal #3 Een-op-een tijd
Wilt hij alleen met jou op dates waarbij jullie met zijn twee zijn? How cute! Dit betekent dat hij zich comfortabel met jou voelt en graag zijn volledige aandacht aan jou besteed. Hij heeft geen back-up nodig van een vriendengroep, jij bent zijn prioriteit en dat is maar goed ook ;-).

Signaal #4 Date verlengen
Hebben jullie een etentje gepland en verder niets. Dan heb je een grote kans dat hij vraagt of je erna nog iets wilt gaan drinken. Hij wilt overduidelijk nog geen afscheid nemen van de leuke date die jullie samen hebben. Je date wilt meer tijd met jou hebben, en dat belooft veel goeds.

Signaal #5 Open zijn
Vertellen jullie informatie die jullie eigenlijk niet van plan waren te delen? It’s a match! Dit betekent dat jullie elkaar aanvoelen en een gevoel van vertrouwen uitstralen. Het voelt fijn om een serieus gesprek met elkaar te voeren en hij luistert oprecht jouw verhalen aan.

Signaal #6 Kopiëren van bewegingen
Als jij tegenover een date zit die je leuk vindt, ga je onbewust zijn houdingen en gedrag kopiëren. Dit geldt dus ook voor mannen. Zit je al een tijdje in dezelfde houding tijdens een gesprek? Doe dan eens met opzet je hand bij je mond houden. Volgt hij je bewegingen? Veelzeggend!

Signaal #7 Zenuwachtig
Wanneer je hem een compliment geeft, weet hij niet hoe hij zich moet houden. Het kan misschien een beetje awkward over komen, maar tegelijk is dit ook wel erg schattig. Het maakt niet uit of het een groot compliment is of een kleintje, let op zijn reactie. Zo weet je meteen of hij jou stiekem leuk vindt en of het iets met hem doet.

Heb je zelf tips nodig voor een eerste date? dan is dit misschien een leuk artikel voor jou.

Bron: Marieclaire, Mannenbrein, Lovepranky | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved