Lifestyle

Lily (16): ‘Niemand heeft me ooit verteld dat je zo makkelijk zwanger kon worden!’

Hands up als je net als de Girlscene redactie geen genoeg kan krijgen van programma’s zoals Teen Mom en Vier Handen op Eén Buik. Ben jij toe aan een nieuwe verslaving? Dan hebben wij goed nieuws! TLC komt namelijk met een gloednieuw televisieprogramma, Unexpected: Teenage & Pregnant. Lees snel verder waarom deze serie jouw nieuwe lieveling wordt.

Tienermoeders
Unexpected: Teenage & Pregnant geeft een kijkje in het leven van drie aanstaande tienermoeder en hun familie. In de serie volgen we de zwangerschap van toekomstige moeders Lily (16), McKayla (16) en Lexus (15). De meiden zijn allemaal nog super jong en dat zorgt soms voor de nodige struggles in hun dagelijkse leven. Zo zien we bijvoorbeeld hoe de 16-jarige McKayla naast haar zwangerschap ook gewoon naar haar gala gaat. Alleen het uitzoeken van een perfecte jurk gaat niet zo makkelijk als voorheen… Daarnaast laat het programma zien wat voor impact de zwangerschap op hun levens, die van hun ouders, familie en vriendjes heeft. Een absolute must om te kijken dus.

Unexpected: Teenage & Pregnant is vanaf donderdag 1 maart tot en met donderdag 12 april om 21:00 uur te zien bij TLC. Nog meer zwangerschap updates van de meiden, moeders en de rest van hun familie? Volg dan de aanstaande moeders op Instagram, Snapchat en YouTube.

Lily
 Instagram
 YouTube
♥ Snapchat: Lillyxoxo3

McKayla 
 Instagram
♥ YouTube
♥ Snapchat: madkins28

Lexus 
♥ Instagram
♥ YouTube
♥ Snapchat : scheller_0628

Lily (16): Twijfelt over aanstaande vader
“Niemand heeft me ooit verteld dat je zo makkelijk zwanger kon worden!”, aldus de 16-jarige Lilly. Lily is één van de drie zwangere tienermeisje die wordt gevolgd in het programma Unexpected: Teenage & Pregnant. Lily raakte zwanger toen ze pas drie(!) maanden samen was met haar vriendje. Haar ouders hebben daarom ook twijfels of de twee wel goed voor elkaar zijn. Ook weten ze niet goed of James, de vriend van Lily, wel klaar is om vader te worden. Door alle fouten van James begint Lily nu ook te twijfelen… Ai, als dat maar goed komt voordat de baby er is. Let’s hope so!tienerzwangerschap aanstaande moeders

McKayla (16): Tegelijk zwanger met haar moeder
Ook McKayla en haar 18-jarige vriendje Caelan hadden niet in hun planning staan om jong ouders te worden. Gelukkig staat McKayla er niet alleen voor en krijgt ze steun van haar oma en opa. McKayla woont al sinds haar vierde bij haar grootouders. Haar biologische moeder kon wegens drugsgebruik niet voor McKayla zorgen toen ze klein was. Daarom is de zwangerschap van McKayla nu éxtra bijzonder. Want niet alleen de 16-jarige McKayla zwanger, maar ook haar moeder. What?! Dit zorgt ervoor dat de twee na al die jaren alsnog de kans krijgen een hechte band te vormen. Al gaat dat niet altijd goed…

Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van McKayla tijdens het uitzoeken van haar prom dress.

Watch on YouTube

Lexus (15): Zelf kind van een tienermoeder
Voor Lexus was het geen verassing dat ze op jonge leeftijd al zwanger werd. De moeder én oma van de 15-jarige werden namelijk zelf ook als tiener zwanger. Wow! Hoewel ze stiekem hadden gehoopt dat Lexus nog even zou wachten, helpen ze Lexus en haar vriendje Shayden (17) tijdens de zwangerschap, de bevalling en als het kindje geboren is.

tienerzwangerschap aanstaande moeders*Dit artikel is geschreven in samenwerking met TLC