News

Is dit het bewijs dat Sanne en Montell uit elkaar zijn?

Sinds HNTM staat het leven van Sanne de Kramer en Montell van Leijen compleet op zijn kop. De 19-jarige hunk won niet alleen het succesvolle programma, maar kwam ook de liefde van zijn leven tegen: Sanne. De twee zijn nu een paar maanden samen, maar als we Instagram moeten geloven zouden de twee niet langer een stelletje zijn…

Verwijderen foto’s privacy
Via Instagram stories laat Montell weten dat alle foto’s waar Sanne en hij samen op te zien zijn worden verwijderd. “In verband met privacy halen we alle foto’s weg! We willen hier beide niets over zeggen”, schrijft hij bij de foto. Na de eerste foto volgt er snel een tweede blanco foto met de tekst: “‘Het is trouwens niet uit”. 

Toch vinden wij het verwijderen van foto’s zonder duidelijke reden érg verdacht, wellicht dat de status van tortelduifjes veranderd is in ‘Is ingewikkeld’?

Social Media
Waarom de twee niet langer meer samen op Instagram willen verschijnen blijft dus een raadsel. We moeten alleen niet vergeten dat ze beide model zijn en dat privacy voor een model niet echt van toepassing is. 😉 Ook zijn ze alle twee te zien als vlogger. Montell via het YouTube-kanaal van Concentrate Velvet en Sanne vlogt voor haar eigen YouTube-kanaal.

Wij zijn erg benieuwd wat presentatrice en social media expert Anna Nooshin hiervan vindt…

Beeld: Brunopress