Lifestyle

Dit zeggen zijn vrienden over jullie relatie

Ben jij bezig met een jongen, maar weet je niet of het the real deal is? Kijk dan eens naar zijn vrienden. Die zeggen namelijk meer over hem dan je denkt… Is hij te vertrouwen? Passen jullie levens bij elkaar? En hoe denkt hij over vrouwen? Een studie heeft ontdekt dat je dit allemaal kan afkijken bij zijn vrienden, die zijn namelijk een weerspiegeling van hem. Lees snel verder om erachter te komen wat je nog meer van zijn vrienden kan leren.

1. Vreemdgaan
Heeft hij vrienden die ooit zijn vreemdgegaan of zelfs op dit moment meerdere meisjes daten? Niet daten die boy. Uit een onderzoek is gebleken dat wanneer je vrienden hebt die zijn vreemdgegaan je zelf óók vaker vreemdgaat. Ai!

2. Zijn kijk op vrouwen
Vinden al zijn vrienden dat vrouwen achter het aanrecht horen? Dan is de kans groot dat hij er ook zo over denkt. Oppassen dus.

3. Meisjes als vriend
Zitten er zowel jongens als meisjes in zijn vriendenkring? Bonuspunten! Dit betekent namelijk dat hij goed voor vrouwen kan zorgen en jou minder snel kwetst. Niet meer kwijtraken die jongen. ;-)

4. Levensstijl
Misschien ben je tot over je oren verliefd op je crush, maar alleen dat is niet genoeg. Jullie levens moeten ook goed bij elkaar passen. Komen al zijn vrienden uit een dispuut en ben je daar juist compleet tegen? Grote kans dat jullie relatie het niet gaat halen… Natuurlijk hoeven jullie geen Siamese tweeling te zijn, maar het is wel handig dat jullie een beetje dezelfde achtergrond hebben.

Aan de andere kant; zijn al zijn vrienden totaal verschillend? Dan heeft jullie relatie misschien wél een kans tot slagen. 5. Serieus
Heb jij zijn vrienden nog nooit ontmoet en gaan jullie al een tijd met elkaar om? Dan is hij waarschijnlijk niet serieus over jullie relatie. Dat jij zijn vrienden nog nooit ontmoet hebt zegt genoeg. Bye!

6. Medelijden
Krijg jij constant meelevende blikken van zijn vrienden? Dan zou ik me toch zorgen gaan maken… Waarom hebben ze medelijden met jou? Gaat hij soms vreemd? Heeft hij twijfels? Bang dat hij het gaat uitmaken? Hier vind je twaalf signalen dat hij op het punt staat de relatie te beëindigen.

7. Vrienden
Kan jij zijn vrienden écht niet uitstaan? Misschien is jullie relatie dan niet zo steady als je dacht. Natuurlijk hoef je geen BFF’s met zijn vrienden te worden, maar jullie moeten welnormaal met elkaar kunnen omgaan. Zijn vrienden zijn nu eenmaal deel van hem and so be it.

Pstttt! Ook zonder vriendje kun je heel gelukkig zijn. Volg gewoon deze 13 tips.

8. De toekomst
Gaan al zijn vrienden studeren, dan is de kans aanwezig dat hij ook gaat studeren. Nemen al zijn vrienden een tussenjaar? Voordat je het weet zit hij dan ook een jaartje thuis. Het is dus verstandig om goed naar zijn vrienden te kijken en daar je mening op te baseren.

Bron: Your Tango,  | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook