Lifestyle

Je relatie beeïndigen: 12 signalen dat hij op het punt staat dit te doen

Je hebt een vriendje, maar de laatste tijd voelt het anders dan anders. Het lijkt alsof hij minder geïnteresseerd is in je en dat geeft niet echt vertrouwen. Vragen dwalen door je hoofd en de onzekerheid slaat toe. Gaat hij het uitmaken? Je durft nog niet aan dit rampscenario te denken. Nee, het zal toch niet? Toch zijn er een aantal signalen waarop je jouw vriendje kunt betrappen dat hij aan het einde staat van jullie relatie. 

1. Hij praat niet over toekomstplannen 
Hij praat niet meer met je over de toekomst. Dat leuke huisje waar jullie het wel eens over hadden? Daar hoor je geen woord meer over. Ook heeft hij ineens geen geld meer om met je op vakantie te gaan. Hij gaat wel met zijn vrienden op vakantie, want deze groep mag hij niet in de steek laten. Helaas zit het er niet meer in om met jou ook nog een paar dagen weg te gaan. Tja, dit is wel een teken dat het niet meer is wat het geweest is. 

2. Hij stuurt geen lieve berichtjes
Weet je nog die tijd dat je elk uur een berichtje kreeg met hartjes en kuspoppetjes? Op elke manier die er bestond verklaarde hij jou de liefde, maar opeens vergaat het als sneeuw voor de zon. Hij stuurt je nog wel berichtwn, maar die lieve emoticons en woorden als 'schat' en 'ik hou van je' kom je niet meer tegen. Hmm... moet ik hier iets van denken?

3. Hij is afstandelijk
Hij knuffelt je niet meer als hij met je op de bank zit en hij begroet je niet meer met een kus. Dit zijn toch wel signalen dat hij afstandelijk is. Net die intense dingen die jullie voorheen wel hadden, zijn nu ver te zoeken. 

4. Je bent niet meer zijn +1
Hij vraagt je niet meer mee naar feestjes waarvoor hij is uitgenodigd. Als smoes zegt hij dat er geen introducés mee mogen. Je vriendje gaat steeds vaker alleen de hort op en jij blijft alleen achter. 

relatie verbreken
5. Hij corrigeert je non-stop
De laatste tijd heeft een beetje de pik op je. Alles wat hem niet aanstaat aan je, laat hij duidelijk merken. Eerst liet hij het voorbij waaien, maar nu floept hij het er zo uit. Ook als hij een andere mening heeft over iets, maakt hij je dat haarfijn duidelijk. 

6. Hij kijkt steeds op zijn telefoon
Als jullie een avondje gezellig film kijken, hoor je steeds zijn telefoon piepen. Het ergste is dan ook dat hij ingaat op die berichten en zijn telefoon niet weg te slaan is. Hmm, dit is niet echt wat je je had voorgesteld van jullie avond samen op de bank. 

7. Hij kijkt naar andere vrouwen
Als jullie samen over straat lopen of op een terras zitten, valt het gewoon op dat hij naar andere vrouwen kijkt. Hij zegt het niet tegen je, maar je ziet hem kijken. Die blondine bekijkt hij van top tot teen en hij volgt haar net zo lang totdat ze volledig uit het zicht is. "Uh, hallo? Ik heb ook blond haar!" 

8. Zijn vrienden doen anders tegen je
Eerst deden zijn vrienden aardig tegen je, maar dat is totaal veranderd. Het lijkt net of ze instructies hebben gekregen dat ze je moeten negeren. Als je ze tegenkomt op straat, begroeten ze je met moeite. Dit voelt absoluut niet goed. 

9. Hij praat over algemene onderwerpen
Eerst hadden jullie het regelmatig over diepgaande onderwerpen, zoals je gevoelens of de toekomst. Nu komt het niet verder dan wie er is afgevallen bij Expeditie Robinson en hoe je dag was op school. Als de echte gesprekken met je vriend verdwijnen, is dit geen goed teken. 

10. Jullie hebben minder seks
Seks is af en toe ver te zoeken. Eerst lieten jullie elkaar maar al te graag alle hoeken van de kamer zien, maar dat is verleden tijd. Hij komt steeds vaker met smoesjes om jullie bedavontuur uit te stellen. 

11. Hij kijkt je niet echt aan
Het lijkt net of hij je niet meer écht aan durft te kijken. Soms keek hij je in je ogen en dat zei meer dan duizend woorden. Wanneer dat voor het laatst gebeurde, kun je je nauwelijks meer herinneren. 

12. Hij heeft minder tijd
Ineens heeft hij minder tijd voor je om leuke dingen te doen. Zijn agenda is een chaos en om even wat tijd voor jou vrij te vragen, is echt teveel gevraagd. Hij heeft het druk met school, werk, vrienden en sporten. Afspreken met zijn vriendin kan er echt niet meer bij. Dan zit er niets anders op dan met je vriendinnen af te spreken. Wat moet je toch met zo'n jongen? 

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved