News

Temptation Island's Pommeline toont haar nieuwe achterwerk

Een tijdje geleden schreven we al over de heftige cosmetische ingreep die we live(!) konden volgen van Temptation Island ster Pommeline. De grote dag is eindelijk geweest en vol trots laat Pommeline haar 'nieuwe' achterwerk zien. Wij hebben alvast de eerst beelden...

Bilvergroting

“Superblij met het eindresultaat, bedankt dokter Cedric De Mahieu en Diana”, schrijft Pommeline bij de foto waarop ze haar nieuwe achterwerk laat zien. Op de foto is Pommeline nog wel compleet ingepakt, dus voor het échte eindresultaat moeten we de Instagram van Pommeline even in de gaten houden. Iets zegt ons dat er snel genoeg meer foto's online komen, Pommeline kennende. ;-)

 

Super blij met het eindresultaat, bedankt dr Cedric De Mahieu en Diana ! 🍑🤗 #bootyonfleek

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière ©️ (@pommelinetilliere) op

Temptation Island's Pommeline heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze fan is van plastische chirurgie. Maar met deze ingreep gaat de verleidster nét een stapje verder. Zo deelt ze niet alleen het eindresultaat op social media, maar was ook de ingreep live te volgen via Instagram.

Livestream

De bilvergroting van Pommeline was eind oktober live te volgen op de Instagrampagina van chirurge Diana Gabriels, halverwege de operatie viel het beeld weg. “Helaas, onze livestream werd plots offline gehaald. We hebben al vaker zulke operaties live uitgezonden, zonder enig probleem. Ik heb van Instagram ook geen enkele melding gekregen. ’t Was een technische storing allicht.”

Temptation Island Pommeline

Bron: HLN, Instagram | Beeld: Instagram

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved