News

Temptation Island’s Pommeline laat heftige cosmetische ingreep doen en dat mogen we live volgen

Temptation Island’s Pommeline heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze weleens bij de plastisch chirurg is geweest. Maar de verleidster gaat nu nog een stap verder. Ze ondergaat niet alleen een super heftige cosmetische ingreep, maar we kunnen de ingreep ook live volgen via haar Instagrampagina… 

Het kersverse liefje van Merijn tilt plastische chirurgie naar the next level. Pommeline laat haar billen vergroten en daar mag de hele wereld van meegenieten. De blondine gaat op 26 oktober opnieuw onder het mes om een grotere derrière te krijgen. 

Pommeline is altijd al onzeker geweest over haar ‘platte’ achterkant. “Ik heb altijd al complexen gehad over mijn platte vormen en door middel van eigen vet laat ik men billen voller maken,” kondigt de verleidster aan op Instagram. “Ik ben veel gaan gymen in het verleden om bilmassa bij te komen, maar dankzij bepaalde genen maak ik die niet aan jammer genoeg.”

De Temptation Island-kandidaat gaat letterlijk met de billen bloot, want de bilvergroting is op 26 oktober live te volgen via haar Instagrampagina. 

Beeld: iStock