'Deze Temptation Island-deelneemster belandde in ziekenhuis na avontuurtje met verleider'

Films & Series door Emma

Het gaat er hot & steamy aan toe op Temptation Island. Het is inmiddels duidelijk dat veel relaties het niet zullen redden. Eén deelneemster is in ieder geval keihard teruggepakt door karma. Na een avontuurtje met een knappe verleider belandde ze naar verluidt in het ziekenhuis! Spoiler alert: lees niet verder als je het niet wilt weten!

Rosanna's vriend Niels doet zijn uiterste best om zich te bewijzen tegenover zijn vriendin, maar die is heel ergens anders mee bezig. Rosanna liet zich alsnog verleiden voor spierbundel Alex. En dat heeft ze geweten.

Spoedeisende hulp
Volgens het Belgische tijdschrift TV Familie moest het productieteam van het programma te hulp schieten nadat Rosanna seks heeft gehad met Alex, die naar eigen zeggen behoorlijk goed bedeeld is. Rosanna had zoveel pijn na haar avontuurtje met de hunk, dat ze naar de spoedeisende hulp moest. 

Ruig avontuurtje
"Ze bloedde na haar avontuurtje met Alex, de dag erna kon ze zelfs amper lopen. Rosanna heeft me verteld dat het er nogal ruig aan toe ging," vertelt verleidster Saartje. "Alex is groot geschapen en door de alcohol had de hartstocht te overhand genomen, waardoor Rosanna na afloop dringend verzorging nodig had. Ze heeft afgezien," meldt een anonieme bron. 

Geen reactie
Of dit gerucht echt waar is weten we niet, het productieteam van Temptation Island wilde niet reageren. Wellicht komen we daar in de laatste twee afleveringen nog wel achter... 

Lees ook: 

Beeld: iStock | Bron: Tvfamilie