Lifestyle

17 originele dates die perfect zijn voor Valentijnsdag

2

Nog heel even en het is de meest romantische dag van het jaar. We hebben het natuurlijk over Valentijnsdag. Of je nu al jaren een vriendje hebt of aan het begin van iets moois staat, iets leuks doen met z'n tweetjes is altijd een goed idee op de dag van de liefde. Inspiratie nodig? Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt en speciaal voor jou en je crush vijftien originele dates geselecteerd.

1. Ga schaatsen
Misschien niet de meest originele van de lijst, maar wel super romantisch! Ga het ijs op. Het maakt helemaal niet uit dat je niet kan schaatsen, zolang je date het maar wel kan. Hij moet tenslotte je hand vasthouden en je opvangen als je bijna valt. Afsluiten bij de open haard met warme chocolademelk is natuurlijk wel een must.

2. Maak een boswandeling
Trek jullie oude schoenen uit de kast en ga lekker naar het bos. Heeft één van jullie een hond? Neem die dan gelijk mee, hebben jullie alle drie de tijd van jullie leven. Desnoods leen je de hond van de buren, dan verrichten jullie gelijk een goede daad.

3. Pannenkoeken bakken
Geen zin om naar buiten te gaan? Ga dan pannenkoeken bakken. Yummmm! Doe er Nutella en aardbeien op, dit is by far de beste combinatie ooit.

4. Naar de spa
Boek een dagje naar de spa. Dit is iets wat je misschien niet op je eerste date doet, maar wel hartstikke leuk als je al iets langer een vriend hebt. Je hebt ook speciale badkledingdagen, dus check de website als je liever in bikini gaat.

5. Sleetje rijden
Ligt er sneeuw? Dan moet je daar natuurlijk wel gebruik van maken, want in ons kikkerlandje is het magische wit vaak zo weer verdwenen! Dus grijp jullie kans, leen een slee en zoek een heuvel en spring samen op de slee zodat jullie je weer even helemaal kind voelen.
 


6. Ga skiën
Geen sneeuw in Nederland? Zoek de sneeuw dan op! Ga een dagje skiën in Duitsland of bezoek één van de indoorhallen in Nederland.

7. Maak kaasfondue
Zijn jullie gesloopt door het skiën of schaatsen? Ga dan lekker kaasfonduen! Niet moeilijk, wel lekker.

8. Netflix and chill
Deze mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Begin samen aan een nieuwe serie of houd een marathon met je favoriete films.

9. Spelletjesavond
Geen zin om de kroeg in te gaan? Organiseer een spelletjesavond. Nodig andere vriendinnen met vriendjes uit en speel tot diep in de nacht Monopoly, Risk of 30 seconds.

10. Sneeuwballengevecht
Houd samen met je lover een sneeuwballengevecht. Dit wordt sowieso hilarisch!
 


11. Neem een bad samen
Uitgespeeld in de sneeuw? Ga dan heerlijk samen in bad om weer even op te warmen. Koop een lekkere douchegel of een bathbomb en badplezier is gegarandeerd.

12. Doe alsof jullie ingesneeuwd zijn
Ligt er geen sneeuw? Doe dan gewoon net alsof en blijf gezellig de hele dag binnen.

13. Koekjes bakken
Bak samen koekjes of kies een ander makkelijk recept. Zie je gelijk zijn bakkunsten én straks mogen jullie ze natuurlijk lekker zelf allemaal op eten. Check dit recept voor makkelijke en snelle koekjes.

14. Ga met hem op een 'boys night out'
Boys night out? Met zijn vrienden? Nee, met jou! Ga met hem naar zijn favoriete restaurant en eet burgers, ga vervolgens naar de bioscoop om de film te zijn waar hij het al maanden over heeft en sluit af met een drankje in de kroeg. Dit verwacht hij vast nooit!

15. Kook uitgebreid
Duik samen de keuken in en kook uitgebreid. Van voorgerecht tot dessert zodat jullie lekker lang kunnen tafelen.

16. Maak een avondwandeling
De lichtjes, de sterren... Niks is romantischer dan de avond. Trek je wandelschoenen maar aan en maak je klaar voor een avondwandeling bij jullie in de buurt. 

17. Versier zijn kamer
Versier zijn kamer! Strooi rozenblaadjes door de kamer, zet overal kaarsjes neer en zorg voor een prachtig boeket met bloemen. Honderd procent zeker dat hij super blij is! Muziekje erbij? Wij hebben de perfecte playlist voor je samengesteld op Spotify

Lees ook:

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  1. 1