News

Fitblogger showt na jaren eindelijk haar ‘echte’ figuur

Niets is wat het lijkt op social media. Dat blijkt wel weer uit de dappere post van fitblogger Ashlie Molstad. Ze plaatste altijd foto’s van haar strakke figuur, maar besloot na jaren toch open kaart te spelen. Deze foto’s bewijzen dat ieder lichaam mooi is! 

Foto’s van sixpacks, gespierde armen en strakke benen: ze kunnen je behoorlijk onzeker maken. Op social media lijkt het net alsof andere mensen nooit last hebben van een opgeblazen buik of love handles. Maar niets is minder waar! 

Ashlie plaatste ook alleen maar ‘perfecte’ plaatjes. Tot nu. De fitgirl plaatste twee foto’s: eentje waarop haar lichaam er super strak uitziet, een ander waarop een vetrolletje te zien is. Ze wil hiermee laten zien dat hetzelfde lichaam er anders uit kan zien – afhankelijk van de omstandigheden. 

“Als ik jullie de geposeerde, professionele kant van mij laat zien, dan zal ik er ook voor zorgen dat jullie de onflatterende kanten zien”, schrijft Ashlie. Ze vecht tegen het idee dat iedereen naar hetzelfde lichaam moet streven. “Van jezelf houden zoals je bent is moeilijk. We hebben jarenlang te horen gekregen dat we niet goed genoeg zijn totdat we (insert een van de duizend ‘perfecte’ schoonheidsidealen) zijn. Maar ik vind het onzin. Ik zeg dat het pas echt perfect is als we omarmen wie we zijn, van welke hoek of gewicht dan ook.” 

Lees ook: