News

Special Forces VIPS-deelnemers werden ernstig ziek na deelname

Special Forces VIPS

De nieuwste aflevering van Special Forces VIPS staat alweer online op Videoland. In deze aflevering blikken de kandidaten terug op hun zware deelname en natuurlijk ook alle beproevingen. Ondanks dat de meeste er sterker uit zijn gekomen, bleek dat niet zo te zijn bij de twee finalisten.

Special Forces VIPS

In het programma Special Forces VIPS worden een aantal bekende en onbekende Nederlanders begeleid door oud-Special Forces operators en ondergaan ze zware trainingen. Ook gaan ze de uitdaging aan om hun grenzen te verleggen en komen zichzelf daardoor ook zeker tegen. In de nieuwste aflevering van het programma blikken de kandidaten terug op hun zware deelname. Alle deelnemers kwamen bij elkaar om hun ervaring te delen. Vooral de finalisten Thijs en Jorien kregen een groot applaus van de andere deelnemers. Thijs liet weten dat hij veel goede herinneringen heeft aan zijn deelname. Hij vond het wel erg zwaar en heeft er ook wel klachten aan over gehouden.

Veel klachten

Toch kijkt Thijs ook vol trots terug op zijn deelname en hij zal dit avontuur zeker nooit meer vergeten. Hij had een lange tijd nodig om te herstellen van zijn deelname. “Het eerste wat ik thuis deed was een lange en warme douche nemen, daarna ben ik op de bank gaan liggen, waar ik een week lang bijna niet vanaf ben gekomen”, liet Thijs weten. Ook vertelde hij later dat hij ernstig ziek was geworden. “Ik verloor tien kilo en mijn weerstand was compleet verdwenen.” En voor Jorien was dit precies hetzelfde verhaal.

Lees ook:
EOTB-deelnemer krijgt onaangename verrassing bij binnenkomst

Ernstig ziek

“Eerst ging het goed, ik begon vooral heel veel te eten. Ik at denk ik voor een maand in de eerste paar dagen thuis, na al die paar dagen ging het steeds slechter”, aldus Jorien. Ook vertelde ze dat week in week uit ziek was en dat ze daardoor ook veel last kreeg van haar longen. Ondanks al deze klachten kijken de finalisten toch met een goed gevoel terug op hun deelname. Helaas gaan we Jorien niet meer terug zien in het volgende seizoen. “Dit was de eerste, maar zeker ook de laatste keer. Nooit meer zoek ik de grens van mijn fysiek zo erg op”, sluit Jorien af.

View post on Instagram
 

Beeld: Special Forces VIPS