News

First Dates is op zoek naar single mannen voor nieuw seizoen

First Dates

Het populaire datingprogramma First Dates heeft aangekondigd dat ze weer met een nieuw seizoen komen. Yes! Alleen is er wel een klein probleempje, want er hebben zich bijna alleen maar vrouwen aangemeld. Dus het team van First Dates doet nu dan ook een oproep naar single mannen.

First Dates

Iedereen heeft wel eens gehoord van First Dates. Het datingprogramma waarin vrijgezellen op zoek gaan naar de ware liefde onder het genot van een hapje en een drankje. Het programma heeft inmiddels al ontzettend veel seizoenen gedraaid. Het is dan ook bijna onmogelijk dat je het nog nooit voorbij hebt zien komen. De dates kunnen er namelijk soms nogal ongemakkelijk aan toe gaan en gaan zelfs viral op TikTok.

Het restaurant heeft opnieuw haar deuren weer geopend voor een nieuw seizoen van First Dates. De aanmeldingen stromen ook al binnen, maar het lijkt erop dat er meer vrouwen dan mannen zich hebben aangemeld. Daarom doet het team van First Dates nu ook een oproep naar alle single mannen.

Lees ook:
First Dates-barman Victor Abeln deelt leuk nieuws

Oproep naar single mannen

Op het Facebook-account van First Dates wordt dus een oproep gedaan naar alle single mannen van Nederland. In de video doen presentator Denise Dest en barman Victor Abeln een overtuigend praatje. Ze zijn namelijk dringend op zoek naar mannen voor het volgende seizoen. “Lieve vrijgezellen mannen van Nederland. We hebben echt enorm veel aanmeldingen van vrijgezelle dames, maar jullie blijven een beetje achter”, aldus Denise. “Dus heb jij zin in een leuke date, lekker etentje en een drankje bij mij aan de bar”, voegt barman Victor er nog aan toe. “Geef je op en wij als First Dates ontvangen je graag”. Dus ben je nog op zoek naar de ware liefde? Geef je dan op via deze link en wie weet zien we je binnenkort wel verschijnen op televisie. Waar wacht je nog op?

Beeld: First Dates