Lifestyle

7 cadeaus voor als je echt niet meer weet wat je jouw vriend moet geven

Op de één of andere manier is het iets waar veel vrouwen tegenaan lopen: wat koop je voor de belangrijke mannen in het leven? Sterker nog, wat koop je voor je vriend? Girlscene begrijpt de struggle compleet en daarom hebben we besloten om het je allemaal iets makkelijker te maken. Hierbij presenteren we alvast 7 cadeau ideeën voor that special someone.

Bij ieder cadeau geven we met een €, €€ of €€€ aan wat het budget is. € staat voor cadeaus tot 20 euro, €€ betekent dat je tot een euro of 50 kwijt bent en €€€ is vanaf 50 euro en hoger.


1. Bluetooth speaker

Budget: €€€

De gemiddelde man kan een gadget heus waarderen, vooral als het een speaker is! Helaas wordt zoiets al snel een duur grapje (een JBL speaker zoals op de afbeelding hierboven kost je zo’n €100), maar als je een groter budget hebt is dit zeker een optie. Daarnaast zijn er uiteraard ook goedkopere varianten verkrijgbaar, dus doe vooral even wat research voordat je bestelt.


2. Waterdichte outdoor camera

Budget: €€

Is je vriend vooral erg sportief en/of houdt hij van reizen? Dan zit je met een outdoor (waterdichte!) camera goed. Denk aan een GoPro, maar dan voor een leukere prijs. Hiermee maakt hij alleen of samen met jou te gekke beelden én het is ook nog eens een orgineel cadeau. De camera hierboven kost je €34,99.


3. Bierbrouw pakket

Budget: €

De gemiddelde man houdt wel van een biertje, dus hoe leuk is het om hem zelf eens aan het werk te zetten? We durven te wedden dat hij geen nee zegt tegen een bierbrouw pakket. Is toch weer eens wat anders dan een doos met speciaalbiertjes meenemen voor z’n verjaardag! Bovendien reken je voor het pakket hierboven ‘maar’ €15 af.

4. Bierproeverij
Budget: €

Als je liever samen iets onderneemt is een bierproeverij ook een heel leuk idee. Proef de lekkerste (speciaal)biertjes en pak dan gelijk een rondleiding mee om meer te leren hoe het bier wordt gemaakt. Dit kan onder andere bij de Jopenkerk in Haarlem. Prijzen verschillen per proeverij, aangezien het vooral afhangt van wat je drinkt en hoeveel.


5. Scratch map wereldkaart

Budget: €

Kras samen met je vriend af welke landen jullie samen bezocht hebben en in welke landen hij nog meer is geweest door hem een krasbare wereldkaart te geven. Super leuk om bij te houden aan welke landen hij een bezoekje heeft gebracht en heeft ‘ie meteen iets moois om aan de muur te hangen.


6. Drone

Budget: €€

Een drone staat hoog op het wensenlijstje van veel mannen, maar zoals je misschien wel weet is dit best een pittig item om cadeau te doen. Een beetje drone kost je zo een paar honderd euro, maar mocht je een instapmodel cadeau willen doen: voor zo’n €40 ben je klaar.


7. Fitband

Budget: €

Meten is weten en dat is voor de sporters onder ons vaak erg belangrijk. Met zo’n activity tracker om z’n pols kan hij de hele dag meten hoeveel stappen hij zet, welke afstand hij aflegt en hoeveel actieve minuten hij maakt. Mocht ‘ie twijfelen om zo’n Apple Watch aan te schaffen, dan is dit een goed cadeau om alvast mee te beginnen!

Lees ook:

Beeld: iStock