News

OMG: deze LUSH massagebar wil je echt niet gebruiken

LUSH massagebars zijn misschien wel één van de fijnste producten die je daar kunt kopen. Op de Girlscene redactie gebruiken we ze met veel plezier, maar er is één LUSH massagebar die je misschien beter niet kunt gebruiken. Je raadt echt niet wat er gebeurt als je Wiccy Magic Muscles gebruikt. Het is te bizar (en stiekem een beetje te grappig) voor woorden!

Eén tip: als je de LUSH Wiccy Magic Muscles massagebar gebruikt, gebruik ‘m dan niet bij de gootsteen. Dat is namelijk de plek waar ineens op wonderbaarlijke wijze bij verschillende mensen plantjes (!) groeien. Zie je het al voor je: planten in bad, in het doucheputje of juist in de wastafel? Dat is waarschijnlijk niet wat je verwacht als je een LUSH massagebar gebruikt, maar het gebeurt dus wel!

In de LUSH Wiccy Magic Muscles massagebar zit namelijk adukibonen. Wat is er nu gebeurd met de massagebar en de gootsteen? De adukibonen vielen bij mensen van de massagebar af en als je die vervolgens door het putje spoelt gaan er plantjes groeien. Dat lijkt ons vast niet helemaal de bedoeling van de massagebar! Maar het is nu eenmaal zo dat LUSH graag met natuurlijke ingrediënten werkt en ja, als je de bonen een paar dagen in de douche liggen gaat er iets groeien, aldus LUSH zelf.

Op zich is dat vrij logisch, alleen kun je deze massagebar dus beter niet gebruiken als je een beetje lui bent met het opruimen van je spullen…

Wat vind jij hiervan?

Bron