News

Temptation Island-Shanta deelt juicy detail over koppels

Temptation Island Shanta

We hoeven je inmiddels vast niet meer uit te leggen wie Shanta is. Deze Temptation Island-ster doet namelijk dit seizoen samen mee met haar vriend Joël. De afleveringen zijn ondertussen volop bezig, maar het lijkt erop dat Shanta per ongeluk geheime informatie deelt op haar TikTok.

Temptation Island Shanta

De 21-jarige Shanta is één van de meest besproken deelnemers van Temptation Island. Samen met haar lover Joël is ze de ultieme relatietest aangegaan in Mexico. Het koppel hebben we meerdere malen voorbij zien komen, aangezien het nogal heftig begon tussen de twee. Bij het eerste kampvuur kreeg Shanta namelijk al schokkende beelden te zien. Toch is er onlangs nog bekendgemaakt dat één koppel het programma heeft verlaten, namelijk Evie en Mike. De twee love birds hebben hun Mexico als stel verlaten. Maar of alle andere koppels het wel gaan redden, dat weten we natuurlijk nog niet. Toch deelde Shanta onlangs een video op TikTok, maar dat was misschien niet helemaal de bedoeling.

Lees ook:
Zien: zo zag Shanta van Temptation Island er vroeger uit

TikTok

Shanta deelde op haar TikTok een video waarin lijkt alsof ze de uitslag van Temptation Island bekend maakt. Er stond een tekst bij: ”hoeveel mensen denken je dat Temptation niet hebt gehaald?” Daaronder had ze een sound geplaatst dat nogal veel signalen gaf op een uitslag. Blijkbaar denken veel mensen dat Shanta en Joël het avontuur niet hebben overleefd. Natuurlijk kan het ook dat Shanta wat anders bedoelt, maar het leek wel verdacht veel op een uitslag van het programma. Alle stellen weten inmiddels of iedereen het heeft overleefd in Mexico. Binnenkort krijgen wij dan ook eindelijk te horen welke koppels nog steeds samen zijn. Toch lijkt het erop dat Shanta ons al een kleine voorspelling heeft gegeven.

View post on TikTok

Beeld: @shantaoffiall

Must reads 👀