News

Temptation Island-Michael haalt uit naar Miriam: ‘Jong en onzeker’

temptation island michael miriam

Miriam vormt samen een koppel met Lester in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Hoewel Lester erg in de smaak valt, krijgt Miriam juist bakken met kritiek over zich heen. Zo heeft zij meerdere single vrouwen 'lelijk' en 'de minst knappe' genoemd. Michael is een van de verleiders dit seizoen en ook hij was niet heel positief over Miriam.

Kritiek op Miriam

Miriam en Lester vormen samen een koppel in het nieuwe seizoen van Temptation Island. Zij maakte samen hun entree als secret couple en konden op deze manier de singles uit de andere villa observeren. Het koppel doet mee aan dit avontuur, omdat Miriam extreem jaloers kan zijn. Miriam heeft haar vriend, Lester, zelfs een lijst met regels meegegeven. Zo mag hij de vrijgezelle dames niet aanraken en zelfs niet te aardig tegen ze doen. Lester gaf ook aan dat hij dit niet heel fijn vindt en hij hoopt dat Miriam door dit avontuur minder jaloers wordt. Hoewel Lester de regels hier en daar een beetje overdreven vindt, zijn ook kijkers niet te spreken over het gedrag van Miriam. Kijkers vinden haar namelijk toxic en zeggen dat haar gedrag echt niet kan. Zij vinden niet alleen de regels te gek voor woorden, maar ook de manier hoe ze praat over de single vrouwen. Temptation Island single Michael heeft ook een duidelijke mening over Miriam. Hij deelt dit met zijn volgers op Instagram.

Temptation Island-Michael

Michael deed een vragenrondje op Instagram en hij kreeg een vraag over Miriam. “Wat vind jij van het gedrag van Miriam?” Hij reageerde daarop met een kleine sneer richting Miriam. “Ik respecteer iedereen die ooit aan een programma als dit heeft meegedaan, maar je merkt in alles dat Miriam nog erg jong en onzeker is. Andere meiden afbranden op tv en jezelf beter vinden laat niet zien dat je er boven staat.”

Lees ook: 
Break-up: Temptation Island-Jari en Nena zijn uit elkaar

Maar dit is niet het enige wat Michael in het juicy bericht te vertellen heeft. Hij sluit zijn bericht namelijk af met: “Als jullie dit al heftig vinden, dan zou ik zeker blijven kijken, want het wordt nog veel erger.” Wij zijn ieder geval mega benieuwd naar de volgende aflevering en welk drama ons nog meer te wachten staat. We can’t wait! 

Must reads 👀