News

Wist jij dat Facebook Messenger een verslavend spelletje verstopt heeft?

Facebook wordt nu nóg verslavender! Chatten met vrienden is nu niet meer het enige wat je kan doen met Messenger, want er zit een verslavend spelletje verstopt in de app. De meeste mensen weten dit niet, want je moet best goed zoeken… Wil jij een vriend(in) uitdagen om de basketbal game op Facebook Messenger te spelen? Hier lees je hoe je het verslavende spelletje kunt spelen! 

Als je alle uren bij elkaar optelt die je per dag op Facebook zit dan schrik jij je waarschijnlijk een ongeluk. Maar tel er nog wat uren bij op, dankzij het verslavende spelletje dat je nu kunt spelen op Facebook Messenger zal je nu nóg meer tijd kwijt zijn aan de app.   

Er zit namelijk een basketbalspel verstopt in de app. Het is een super simpele game, maar dat maakt het zo verslavend! Het gaat erom wie de meeste basketbals in het net kan krijgen. Pas op: als je eraan begint dan kun je niet meer stoppen! Je wilt die highscore natuurlijk steeds verbreken…

Het spelletje zit behoorlijk goed verstopt, dus we zijn blij dat een knappe kop erachter is gekomen! Je speelt het spelletje als volgt: stuur de basketbal emoji naar een vriend. Klik vervolgens op de basketbal emoji en er zal een geheime mini game starten. Let the game begin!

Wist jij van deze geheime game op Facebook Messenger? Wat is jouw highscore? 

Bron

Must reads 👀