Beauty

Musthave nagellak voor de feestdagen

Na het trendartikel over nagels kan een artikel over musthave lakjes voor de feestdagen natuurlijk niet uitblijven. Zoals ieder jaar zet Girlscene traditiegetrouw de leukste en meest spetterende nagellak onder elkaar. Van kerst rood tot dé Oud & Nieuw glitter: met één of meer van deze potjes in je bezit kom je het eind van 2015 door.


Uiteraard heeft OPI weer een mooie collectie aan het einde van het jaar



Sally Hansen Miracle Gel 640 Totem-ly Yours



Sally Hansen Miracle Gel 700 Boho a-Go-Go

Kleuren: Girlscene kreeg twee kleuren uit de Miracle Gel collectie van Sally Hansen, namelijk nude (Totem-ly Yours) en Teletubbie paars (Boho a-Go-Go).
Aanbrengen: De nagellak brengt heel fijn aan. Je merkt meteen dat het een duur lakje is, omdat het makkelijk aanbrengt en je eigenlijk aan één laagje genoeg hebt.
Dekking: Eén a twee lagen.
Prijs: €11,99
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10



Bourjois 1 Seconde 12 Rouge Obscur

Kleur: Paars met een rode twist. Geen unieke kleur, maar wel mooi en klassiek. 
Aanbrengen: De nagellak brengt niet zo soepel aan als de Sally Hansen lakjes zoals je aan de randjes waarschijnlijk kunt zien. Maar voor een drogisterijmerk is het een prima kwast die erg stevig is.
Dekking: Twee lagen.
Prijs: €8,50
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10



L'Oréal Collection Exclusive by J.Lo

Kleur: Donkerrood met een paarse ondertoon.
Aanbrengen: Oef, in vergelijking met voorgaande nagellakjes brengt dit kwastje nagellak echt niet fijn aan. De haren zijn niet goed afgesneden waardoor het egaal aanbrengen van de lak niet goed werkt zoals je op de foto kunt zien. Fabrieksfoutje?
Dekking: Twee lagen.
Prijs: €5,99
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6/10



OPI Press For Silver



OPI Ce-less-tial Is More



OPI No More Mr. Night Sky



OPI Cosmo With A Twist



OPI Guys & Galaxies

Kleur: Van een gouden glitter tot een lak zo donker als een sterrenhemel: bij OPI ben je aan het goede adres. Niet iedere kleur is even bijzonder, zoals Guys & Galaxies bijvoorbeeld. Dat is jammer!
Aanbrengen: OPI komt altijd met een goed kwastje voor de nagellak. Je hebt niet snel te veel nagellak op de kwast zodat aanbrengen makkelijker wordt.
Dekking: Twee lagen, op Ce-less-tial Is More na. Voor de glitter heb je één laag nodig.
Prijs: €14,95
Cijfer♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ 7/10

Welke nagellak is jouw favoriet?