Beauty

Trending: lip oil nails gaan we overal zien dit voorjaar

lip-oil-nagels

Elk jaar zien we weer andere nageltrends voorbij komen. Vorig jaar waren dat voornamelijk felle kleuren en opvallende printjes, maar daar komt nu verandering in! De lip oil nageltrend is dé viral trend van dit moment.

Lip oil nails

Een lange tijd waren vooral felle kleurtjes en opvallende printjes trending voor onze nagels. Maar daar komt nu verandering in, want de neutrale kleuren zullen ook weer helemaal terugkomen. We hebben het over de lip oil nails trend. Het is een simpele trend die in korte tijd het hele internet heeft overgenomen. Waarschijnlijk komt de term lip oil je wel bekend voor, van de bekende lip olies van Dior of NYX. Vooral op TikTok en Instagram is de trend ontzettend populair geworden. Selena Gomez doet hier ook aan mee en heeft onlangs een lip olie uitgebracht in haar make-up collectie. Een mooie neutral look is dus helemaal hot voor dit voorjaar. Daarom laten we de extreme make-up even links liggen en durven we ook te gaan voor een bescheiden look.

Lees ook:
Trend-alert! BIAB-nagels zijn dé nieuwe trend van 2023

Trend voor het voorjaar

Natuurlijk ben je nu heel benieuwd naar deze nieuwe trend voor je nagels. De lip oil nails is namelijk dé trend voor het voorjaar van 2023. Natuurlijk smeer je niet je dure lipgloss op je nagels, maar is er echt een speciale nagellak voor. Deze trend geeft jouw nagels die échte finishing touch. Het creëert een mooie zachtroze kleur, maar ook gaan je nagels er lekker van shinen. En wanneer de zon begint te schijnen, vallen jouw glanzende nagels nog meer op. Bekijk hieronder voor wat inspiratie voor jouw nieuwe look.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest

Must reads 👀