Beauty

HEMA verkoopt nu deze geweldige tompouce-nagellak

tompouce-nagellak

Ben je dol op vrolijke kleurtjes op je nagels en ben je gek op een heerlijke tompouce? Dan scoor je nu een setje tompouce-nagellak bij HEMA. Geef je nagels een upgrade in de kleuren van ons favoriete gebakje.

HEMA

HEMA weet ondertussen wel dat wij dol zijn op alles wat te maken heeft met hun populaire tompoucen. Zo maakte de winkel ons al helemaal blij met tompouce-shirts en sokken en bier. Maar nu kwamen zij wel met iets heel bijzonders en wij zijn obsessed. Je kunt nu bij HEMA een driedelig setje tompouce-nagellak scoren. Hoe leuk is dat?!

Tompouce-nagellak

Het setje bestaat uit drie nagellakjes en elk potje heeft de kleur van een deel van de tompouce. Zo bestaat het setje uit een lichtroze kleur van het glazuur, een lichte crèmekleur van de room en een lichtbruine tint van het bladerdeeg. Op het doosje staat aangegeven dat de nagellakjes lekker lang op je nagels blijven zitten en dit is precies waar wij ladies naar op zoek zijn.

Lees ook: 
Yummy: HEMA deelt recept voor een heerlijke tompouce milkshake

Limited edition

Helaas kun je de tompouce-nagellak niet in de winkel kopen of online bestellen. De nagellak is namelijk alleen verkrijgbaar met je HEMA-pas. Als daar honderd punten op hebt staan en je neemt de nagellak-voucher mee, kun je het setje bij elke HEMA in de buurt ophalen. De gratis limited edition tompouce-nagellak is op te halen tot en met zondag 30 juli 2023 en is verkrijgbaar totdat de voorraad op is. Heb jij een HEMA-pas en ben je dol op de kleuren van dit heerlijke gebakje? Wacht dan niet langer en spaar die punten.

View post on Instagram
 

Must reads 👀