Lifestyle

8 redenen waarom je crush niets terugstuurt

Jij stuurde je crush een berichtje en het is al 1 uur en 38 minuten later en hij heeft nog steeds niet gereageerd. Zou hij boos zijn? Of wil hij niets met je te maken hebben? Hij is al wel online geweest dus hij moet het hebben gelezen. Waarom reageert hij dan niet?! Nou om deze redenen heeft hij misschien nog niet gereageerd… 

1. Hij heeft geen tijd
Dat hij het berichtje heeft gelezen betekent niet dat hij ook tijd heeft om er op te reageren. Mensen hebben op een dag meer te doen dan WhatsAppen. Als hij bijvoorbeeld aan het sporten is heeft hij geen tijd om zijn telefoon te checken. Het kan ook zijn dat hij je berichtje wel opent, maar op een later moment wil reageren, omdat het niet goed uitkomt. 

2. Hij weet niet wat hij moet reageren
Vooral als jij hem een lastige vraag hebt gesteld weet hij misschien niet goed wat hij terug moet zeggen. Hij opent je berichtje en leest het, maar reageert niet direct. Dat is dus niet direct een teken dat hij niet wil of dat hij je niet leuk vindt. Laat hem even rustig nadenken. Wie heeft je ooit gezegd dat je direct moet reageren op een berichtje?

3. Zijn batterij is leeg
Zoals je wel weet kan een batterij van een telefoon leeg zijn en dat kan ook gebeuren als je even geen oplader bij de hand hebt. En ook heel toevallig als hij jou net een berichtje wilde sturen. Daar kan hij niets aan doen, dus het heeft geen zin om jezelf boos te maken. Wacht rustig af en als hij zijn telefoon weer heeft opgeladen zul je vast snel een berichtje terug krijgen.

4. Hij durft niet
Probeer na te gaan hoe spannend hij het misschien vindt. Voor jou is het misschien allemaal nieuw en spannend, maar voor je crush ook. Jongens kunnen, net als meiden, ook zenuwachtig zijn. Geef hem de tijd om na te denken en te reageren.

5. Hij wil niet
Dit is de minst leuke reden, maar helaas bestaat de kans wel. Je moet natuurlijk niet direct denken dat hij je niet wil, omdat hij nog niet heeft gereageerd. Als je hem al meerdere berichtjes hebt gestuurd en hij reageert nog steeds niet, dan kun je jezelf afvragen of het wel zinvol is om tijd in hem te steken.

6. Hij vergeet te reageren
Het kan zijn dat hij even niet in de gelegenheid was om te reageren en dat hij het later is vergeten. Dat hij je is vergeten vind je misschien niet leuk, maar het is nou eenmaal niet anders. Vergeten is iets menselijks, toch?

7. Er is niets om op te reageren
Als je de hele dag met hem aan het appen bent is de gespreksstof op een gegeven moment op. Hij weet echt niet wat hij op jouw berichtje moet zeggen, waardoor het gesprek stopt. Dat is niet erg, morgen is er een nieuwe dag en dan hebben jullie elkaar waarschijnlijk weer van alles te vertellen. Als dit het geval is, helpen de tips uit dit artikel je waarschijnlijk een handje.

8. Hij is heel erg verliefd op je
Waarschijnlijk ga je in de meeste gevallen uit van het slechtste, terwijl dat nergens voor nodig is. Het kan ook zijn dat hij helemaal in de wolken is en als je verliefd bent doe je soms rare dingen. Laten we daar maar vanuit gaan, toch?

Vind jij het ook irritant als hij niets terugstuurt?

Beeld: thinkstockphotos