Lifestyle

OMG: iemand betalen om je vriend te dumpen

Een relatie uitmaken kan nogal een pijnlijk moment zijn. Iets wat je eigenlijk liever niet zelf zou doen, maar je vriendinnetje een briefje door laten geven met: 'Ik maak het uit' zoals op de basisschool, is eigenlijk ook wel een beetje passé. De 37-jarige Kristy vond hiervoor dé oplossing en startte het bedrijf 'Sorry it's over' dat jou een handje helpt met het uitmaken van je relatie!


Bron

Het bedrijf met de toepasselijke naam 'Sorry it's over' is opgezet door Kristy Mazins, die als geen ander weet hoe moeilijk het is om een relatie te beëindigen. Ze startte haar bedrijf op, omdat volgens haar mensen de confrontatie liever niet aangaan; veel mensen zijn te bang om een relatie te beëindigen. Kristy is van mening dat er heel veel vraag naar haar 'service' is, omdat het een relatie uitmaken minder eng maakt. 

'Sorry it's over' bezorgt voor $5,50 een berichtje aan jouw ex-lover. Het kan een sms'je of mail zijn, maar ook een handgeschreven brief of zelfs een telefoontje. Voor een hoger bedrag is het mogelijk om er een bos bloemen bij te bezorgen. En voor nog een paar extra dollars kun je zelfs een persoon sturen, die face to face het slechte nieuws komt brengen.  


Bron

De diensten van 'Sorry it's over' zijn nu alleen nog beschikbaar in Austalië, maar wij gokken dat het niet lang meer duurt totdat Nederland ook behoefte krijgt aan deze dienst.

Vind jij dat je een relatie via zo'n bedrijf kan beëindigen? Of moet je gewoon zelf moed verzamelen en je relatie op een respectvollere manier uitmaken?

Bron, Bron