Lifestyle

Single ladies opgelet: de knapste mannen wonen in deze steden

knapste-mannen-steden

Dacht je dat er veel knappe mannen bij jou in de buurt woonden? Dan heb je deze plekken zeker weten nog niet bezocht. In déze steden wonen namelijk de knapste mannen ter wereld.

10. Tel Aviv, Israël

Je zou misschien eerder denken aan Spaanse of Italiaanse mannen (die zeker ook langs komen in het rijtje), maar Israël valt dus ook erg goed in de smaak! Tel Aviv staat op de tiende plaatst van de knapste mannen ter wereld. Deze stad is een metropool langs de kunstreek van Israël, heb jij je ticket al geboekt?

9. Milaan, Italië

Milaan, bekend als dé modestad van de wereld. Winkelstraten vol met de allermooiste kleding en accessoires. Misschien ben je tijdens het shoppen iets te gefocust op de kleding, dat je zomaar alle knappe hunks voorbij loopt! Kijk om je heen en sla eens een Italiaanse jongen aan de haak!

8. Berlijn, Duitsland

Jawohl, je leest het goed! Bier en braadworst trekt misschien niet altijd de meest aantrekkelijke mannen aan, maar het schijnt dat er in Berlijn heel wat hotties rondlopen! In de Duitse hoofdstad zit je zo en dan moet je het accent maar even voor lief nemen 😉

7. Madrid, Spanje

Daar is ‘ie hoor, deze had je waarschijnlijk wel al aanzien komen. Er lopen genoeg guapos in Spanje rond voor alle single ladies hier in Nederland. Pak je koffer in en ga genieten van een héte vakantie!

6. Sydney, Australië

Het zou zomaar kunnen dat de liefde van jouw leven zich aan de andere kant van de wereld bevindt. Sydney staat bekend om het Opera House, prachtige strand en lekker weer. Nu kan Australië ‘knappe mannen’ ook aan hun lijstje toevoegen. Is het een urenlange vliegreis waard om hier je handsome hubby te ontmoeten?

5. Buenos Aires, Argentinië

Adembenemende omgeving, prachtige mannen en ook nog eens de stad van de tango! Buenos Aires kent een goed uitgaansleven en dus zat mogelijkheid om hier je droomman tegen het lijf te lopen! Wist je dat Buenos Aires ook wel het Parijs van Zuid-Amerika genoemd wordt? Is dit dan óók de stad van de liefde?

4. Lissabon, Portugal

We blijven in de zuidelijke sferen hangen en vliegen naar Portugal. Op nummer vier van de ranking staat Lissabon. Een kleurrijke stad voor mooie mannen dus. Plan jij hier jouw volgende zomervakantie naar toe, misschien kom je wel terug met een héél leuk souveniertje!

Lees ook:
Oh my! Deze kalender met alpaca’s én knappe mannen is alles wat we willen

3. Amsterdam, Nederland

Waarom in het vliegtuig stappen, als je ook in ons eigen kikkerlandje kan blijven! Onze eigen hoofdstad Amsterdam staat in de top drie steden met de knapste mannen ter wereld. Zien we je op het terras dit weekend?

2. New York, Amerika

Amerika is waar iedereens dromen uitkomen, toch?! Maak jouw droom waarheid en ontmoet hier jouw future boyfriend. Zullen we een afspraakje plannen in de ‘city that never sleeps’?

1. Stockholm, Zweden

Stockholm staat op nummer één van de stad met de aller aller mooiste mannen ter wereld. Oeh la la! Wij zijn wel heel benieuwd naar al deze knappe koppies. Pak je warme truitjes en skikleding maar in, wij boeken een enkeltje naar Zweden.

Beeld: pinterest

Must reads 👀