Fashion

Khloé Kardashian in Amsterdam… En Girlscene was erbij!

Op de redactie kijken we allemaal trouw naar Keeping Up With The Kardashians. Ons favoriet? Dat is toch wel de altijd hilarische Khloé Kardashian. Toen we hoorden dat ze naar Amsterdam kwam om de Kardashian Kollection te lanceren waren we door het dolle heen. Afgelopen zaterdag was het zover: Khloé was maar twee uurtjes in de Bijenkorf, maar wat een chaos! Girlscene's Emma was erbij en had zelfs een fotomomentje met haar. 

De Kardashians zijn de meest besproken zusjes van dit moment. Ze hebben al talloze realityseries gemaakt (confession: we hebben ze allemaal weleens gezien) en nu hebben de sisters een kledinglijn ontworpen in samenwerking met Lipsy. Goed nieuws: de Kardashian Kollection is vanaf nu exclusief te koop in de filialen van de Bijenkorf. 


Crop top €45,00 / Jurk €68,00 / Top €40,00 / Rok €50,00


Jurk €80,00 / Jurk €90,00 / Top €55,00 / Jurk €75,00 

Natuurlijk moest de collectie in stijl geopend worden, daarom kwam Khloé herself naar Amsterdam. Vanaf 6 uur 's ochtends stonden fans in de rij om een glimp van de realityster op te kunnen vangen. De Bijenkorf was nog nooit zo druk geweest! Khloé had vertraging met het vliegtuig, maar om een uur of één kwam ze aan in onze hoofdstad. De eerste honderd mensen die een aankoopbewijs hadden mochten haar zelfs ontmoeten. En wij? Wij hadden ook een meet & greet met haar! 


Het duurde nog een paar uur voordat Khloe kwam, maar honderden fans verzamelden zich al vroeg bij de Bijenkorf


Tess van Fashionscene en Emma wachtten op Khloé in een ruimte voor de pers en voor meiden die een meet & greet hadden gewonnen


In de ruimte stonden schermen waarop de zusjes de kleding uit de collectie showen 


There she is! 


Honderden uitzinnige fans waren aan het gillen en sommige meisjes moesten zelf huilen! 


In de Bijenkorf zelf was het ook gekkenhuis 


Khloé bedankt al haar fans


En ze zag er geweldig uit! 


100 mensen mochten Khloé ontmoeten en kregen een handtekening


Khloé's BFFs waren er ook en wachtten rustig met een glas champagne in hun hand tot hun vriendin klaar was 


Lucky Emma mocht Khloé ook ontmoeten! Ik zei dat ze er super mooi uitzag (ze rockt haar blonde lokken!) en wenste haar veel plezier in Amsterdam. Ze was heel vrolijk, aardig en spontaan. 

Zou jij ook bij de lancering willen zijn? Wat vind je van de collectie?