Fashion

Fashiontips: deze haarstijlen passen het beste bij deze halslijnen

haarstijlen-passen-beste-halslijnen

Met deze handige fashionguide bespaar je tijd in de badkamer en hoef je nooit meer te twijfelen over je hairdo. Dankzij TikTokker Thayna weten we precies welke haarstijlen het beste matchen met verschillende halslijnen. Zo til jij je outfit naar het volgende level!

Haarstijlen bij deze halslijnen

We weten allemaal hoe vervelend het kan zijn als de ochtend niet verloopt zoals je wil. Net te laat uit bed, geen tijd meer voor koffie en ook nog eens een bad hair day. Verschrikkelijk! Gelukkig kunnen wij je dag een ommekeer geven en je een handje helpen in de badkamer. We kunnen geen wonderen verrichten, maar wel advies geven om je slechte ochtend coupe aan te pakken. Aan de hand van een paar simpele regels, hoef jij nooit meer na te denken wat je met je haar aan moet. Er is namelijk maar één antwoord! Voortaan gaan wij als it-girl de deur uit en matchen we onze haarstijlen met de verschillende halslijnen van onze tops. Door de volgende tips op te volgen, ziet jouw outfit er altijd put together uit.

Fashionguide

TikTokker Thanya laat aan haar volgers zien hoe het moet. Heb je een hoge halslijn, zoals een turtleneck? Dan is een hoge staart de beste optie. Ga voor een casual look met een speelse staart, of trek hem helemaal strak als je een belangrijke meeting hebt. Wat jij wil! Ook wanneer je in een hoodie naar school gaat, is het volgens Thanya het beste om je haar vast te doen. Doe het bijvoorbeeld in een sleek bun. 

Ga je vandaag voor een mooie off shoulder top? Dan is het juist leuk om je haar los te doen. Zo bedekt het een deel van je nek en schouders voor een wat klassiekere uitstraling. Krijg je de theorie al een beetje onder de knie? Hieronder laat de beautygoeroe een aantal voorbeelden zien, maar er zijn natuurlijk nog veel meer halslijnen waar we de perfecte haarstijlen bij hebben gevonden.

View post on TikTok

Nóg meer voorbeelden

Naast hoodies, dragen we in de winter ook graag truien met een crew neck. Dan wordt aangeraden om voor een ‘half up’-lookje te gaan. Het bovenste deel van je haar in een staartje of knotje voor wat extra volume. Ook bij een topje met one shoulder of vierkante hals is de ‘half up’ de beste optie.

Tijdens zo’n beruchte bad hair day, doen we onze lokken graag strak naar achter. Dan kan je het beste een shirtje met een boat neck of een hoog aansluitende hals kiezen. Of je nu voor een staart, knot of vlecht gaat, maakt niet uit. Geef je eigen draai eraan! Om een duidelijk beeld te krijgen van deze handige fashionguide, hebben we een klein overzichtje gemaakt. Zo hoef jij nooit meer te stressen en houd je tijd over om in de ochtend nog een koffietje te drinken 😉

Doe je haar los bij een:

 • Strapless top
 • Off shoulder

Doe je haar in een hoge staart of vlecht bij een:

 • Turtleneck
 • Boat neck
 • Hoge aansluitende hals

Doe je haar in een strak knotje bij een:

 • Haltertop
 • Sweatheart halslijn
 • Hoodie

Ga voor een ‘half up’ look bij een:

 • Trui met crewneck
 • One shoulder
 • Vierkante halslijn