Fashion

Déze opvallende minirok gaat viral op TikTok

minirok diesel

We zien steeds vaker dat fashion items van vroeger weer helemaal trending worden. Dit gebeurde ook met deze opvallende minirok die viral gaat op TikTok. Modeliefhebbers doen er alles aan om deze rok te bemachtigen, maar het stijlen ervan is nog best wel lastig.

Minirok diesel

Het bekende merk Diesel heeft weer een nieuw item ontworpen en misschien heb je hem al voorbij zien komen: de B-Berny mini skirt. Het fashion item kreeg de aandacht op de catwalk en mensen vragen zich massaal af of het een rokje of een riem is. Maar het is echt een rok, alleen is hij niet heel functioneel. Door de lengte heb je niet heel veel bewegingsruimte en een verkeerde beweging kan er al voor zorgen dat je achterwerk tevoorschijn komt. Toch willen veel modeliefhebbers de minirok van Diesel bemachtigen.

TikTok

Op TikTok zien we de minirok van Diesel veel voorbijkomen. Verschillende modemeisjes stijlen de mini skirt, maar dat blijkt nog een hele opgave te zijn. TikTokker @acquiredstyle, heeft het rokje gekocht en laat de struggle aan haar volgers zien.

View post on TikTok

Het is een hartstikke leuk item, maar erin zitten of bukken lukt niet. Veel mensen kiezen er daarom ook voor om het item te stylen als riem. In de jaren 2000 zagen we niets anders dan korte rokjes, maar de tijden zijn veranderd en we houden nu van rokken met iets meer stof. Daarom wordt deze mini skirt nu ook vaak gecombineerd met een lange blouse of een jurk eronder.

View post on TikTok

Lees ook: 
Fashion hack! Met deze truc maak je jouw te wijde broek passend

Wil je de minirok van Diesel ook zelf bemachtigen? Dat kan via de webshop van Diesel. Het item is alleen niet heel goedkoop, want je betaalt €795,- voor het rokje. Maar als je hem heel graag wil hebben, klik dan hier en dan heb jij binnenkort de B-Berny mini skirt in je kast hangen.

Beeld: Pinterest