Beauty

Danique x Katy Perry Killer Queen in Berlijn!

Bruisend Berlijn en een interview met de succesvolle Katy Perry? Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Afgelopen week vloog ik -Danique- samen met beautyblogger Vera Camilla naar Berlijn voor een interview met Katy Perry over haar gloednieuwe parfum 'Killer Queen'. Een luxueuze en sensuele geur die geïnspireerd is op rode fluweelbloemen: de diepe, bordeauxrode kleuren en de fluweelzachte textuur doen denken aan een koninklijke mantel. I like!

Het lijkt wel alsof alles wat miss Perry aanraakt verandert in goud! Haar hit 'Roar' is booming en Killer Queen doet daar nog even een schepje bovenop. Verslavend, vrouwelijk, warm en zelfverzekerd zijn de keywords die Killer Queen doen omschrijven.. Maar hoe omschrijft Katy zelf het parfum? En hoe is het parfum ontstaan? En hoe ziet de vrouw eruit die Killer Queen draagt? Lees snel verder voor het interview met the one and only Katy Perry!


Wat is Killer Queen voor parfum en hoe is het parfum ontstaan?
Het is een luxueuze en sensuele geur die geïnspireerd is op rode fluweelbloemen: de diep, bordeauxrode kleuren, de fluweelzachte textuur doet denken aan een koninklijke mantel.
♥ De topnoten: wilde bes, pruim, bergamot
♥ hartnoten: rode fluweelbloemen, Arabische jasmijn, rainbow plumeria
 basisnoten: Kasjmier, patchoelihart, praline macarons, maken Killer Queen tot een unieke geur.

Ik ben door het -in mijn ogen- meest invloedrijke nummer 'Killer Queen' van Queen geïnspireerd! Queen liet in de clip een sterke en zelfverzekerde vrouw zien die zich niets aantrekt van de buitenwereld en doet wat ze zelf wil. Dat was precies het uitgangspunt wat ik bij de creatie van het parfum in gedachten heb gehouden. Vandaar ook de shoot dat ik op een omgevallen troon zit met de tekst: "I own the throne". Het is mijn toekomst, mijn lot, mijn vrouwelijkheid, dus own the throne en take over controle!'

Wat betekent Killer Queen voor jou? En waar staat de geur voor?
'
Ik wilde een parfum creëren dat echt luxe uitstraalt. Alsof je een rode robijn uit de kroon van de Koning hebt gestolen. Vandaar de kleur en de vorm! Je ziet ook een familiewapen bovenop het parfum, met aan de ene kant katjes, muzieknoten, hartjes, een dolk, en op de andere kant mijn initialen "KP",  

De geur van het parfum is zelfverzekerd en sterk, maar niet te sterk aangezien het geen oma-geur moest worden! Het is een geur die je bij blijft en niet snel vergeet, zodat je een laatste indruk achterlaat als je een ruimte verlaat.'

Hoe ziet de vrouw eruit die Killer Queen draagt? 
'Veel mensen denken bij Killer Queen meteen aan een vrouw met een sterke persoonlijkheid en die stevig in haar schoenen staat. Dit is absoluut niet juist! Ik heb zelf ook momenten dat ik mij super onzeker, lelijk en down voel. Ik denk dat elke vrouw dit wel heeft, daarom is deze geur voor elke vrouw geschikt!

Killer Queen moet je innerlijke kracht omarmen, en het moet je sexy en zelfverzekerd laten voelen. Tot slot hoef je niet op en top vrouw te zijn, gezien de geur een mannelijke, edgy twist bevat. Dit is te vergelijken met Tom Ford 'Black Orchid' of Thierry Mugler 'Alien'. 

Je mag het parfum 'Killer Queen' en nog één beauty product meenemen naar een onbewoond eiland, wat zou je meenemen?
'Dit wordt sowieso een saai en praktisch antwoord: zonnebrand. Ik ben namelijk als de dood om er als een kreeft uit te zien! Daarnaast zou ik ook mijn favoriete moisturizer meenemen. Ik kan namelijk echt niet zonder mijn HEMPZ moisturizer, hij ruikt echt overheerlijk naar aardbeien en bananen. Hmmm, misschien is dit niet zo'n goede keuze op een onbewoond eiland, aangezien de kans dan groot ik dat ik door ongedierte word opgegeten... 

Ik moet bekennen dat ik al op 9-jarige leeftijd ben begonnen met het moisturizen. Na het douchen kon en kan ik echt niet zonder moisturizer! Ik snap ook echt niet hoe mannen dit doen, neem mijn vriend (John Mayer, a-m-e-n) als voorbeeld: hij stapt uit de douche, droogt zich amper af en trekt meteen zijn kleding aan, like OMG hoe doet hij dat?! 

Wat voor rol speelt mode in je leven en image?
'Mode geeft mijn persoonlijkheid weer, maar ook hoe ik mij voel en mij wil neerzetten. In het verleden verscheen ik vaak in verschillende uitgesproken outfits en nu is het juist meer natuurlijk en serieuzer. Ik kan niet voor eeuwig de candy queen blijven! Ik heb de verschillende outfits verruild voor een rustiger en natuurlijkere Katy. Daarnaast ben ik ook ouder geworden, gescheiden en bovenal: ik ben geen kind meer. Tot slot heb ik ook veel geleerd door de jaren heen. Ik voel mij zelfverzekerder dan ooit en dit hoop ik ook naar jongere meiden over te brengen. 

Hoe belangrijk is social media voor jou?
'Erg belangrijk! Gezien je een directe interactie hebt met je volgers en fans, en bovenal kan ik er mijn ei kwijt. Juist ja, ik! Ik plaats namelijk zelf alle tweets, vandaar dat er hier en daar nog weleens een spel- of typfoutje in sluipt of juist een linkje dat niet werkt. Super erg natuurlijk, aangezien meteen 40 miljoen volgers het zien en merken!

Ik gebruik mijn account ook echt niet alleen om persoonlijke info de wereld in te sturen of om misvattingen recht te zetten, ik gebruik social media juist als een soort van klankbord om te relateren en te communiceren. Of juist mijn liefde voor katten te delen ;-) 

Als je één ding kon veranderen qua innerlijk en uiterlijk, wat zou je dan veranderen?
'Qua uiterlijk, sowieso mijn ondertanden. Die vind ik echt lelijk, ook al vallen ze gelukkig niet zo op. Toch durf ik er niets aan te doen, aangezien ik bang ben dat het mijn stem verandert. Maar ook omdat ik het geduld niet kan opbrengen om met een beugel te lopen. Mocht ik ooit zwanger zijn, dan wil ik er misschien wel aan geloven. Dus mochten jullie mij met een beugel spotten, dan weten jullie hoe laat het is ;-)

Qua innerlijk.. Ik heb last van OCD (Obsessieve- Compulsieve Disorder/Stoornis), gelukkig is het niet zo heftig dat ik medicijnen nodig heb. Het is nog onder controle, maar vind het wel erg vervelend. Ik loop rond met een kledingroller, aangezien ik losse pluisjes op zwarte kleding niet kan uitstaan! En een ander aspect aan OCD is dat ik een enorme controlfreak ben. Ik zou het liefste OCD in alfabetische volgorde willen zetten, CDO.'

Killer Queen madness @ de Killer Queen lancering in Douglas!


Een kort interview met miss Perry in Douglas 


Alle feitjes op een rij, Katy...
is een groot kattenliefhebster, baasje van een eigen katje genaamd: "Kitty Purry" en haar fans heten "Kitty Cats".
is een groot Queen fan.
heeft last van OCD (Obsessive Compulsive Disorder), is dus een controlefreak nummer één!
vindt haar ondertanden het meest lelijk!
begon al op 9-jarige leeftijd met moisturizen, HEMPZ is haar favoriete merk.
beheert nog steeds haar eigen Twitter-account, vandaar af en toe een typfoutje.
haar eerste parfum was 'Happy' van Clinique en als tiener droeg ze 'Romance' van Ralph Lauren.

It's a wrap ladies! Ik hoop dat jullie het interview leuk vonden om te lezen? Ik heb in ieder geval genoten van Berlijn, miss Perry en Killer Queen! Wil jij ook genieten van het parfum? Dat kan! Ik geef namelijk het overheerlijke parfum en een bijpassend tasje weg (zie foto hierboven). Wat moet je doen? Tweet jouw ultieme Katy Perry quote met hashtag #killerqueen en mention in diezelfde tweet @GirlsceneNL. Succes meiden!

Kan je hier niet op wachten en wil je hem kopen? Dat kan! Hij is al vanaf begin september 2013 te koop bij de parfumerie:
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 15 ml € 17,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 30 ml € 27.50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 50 ml € 37,50
Katy Perry Killer Queen Eau de Parfum 100 ml € 49,50

Liefs, Danique

LOVE dit artikel
14 meiden hebben deze blog geloved