Celebs

André Hazes verbreekt het contact met Rachel: ‘Ontzettend kwaad’

Celine
andre-hazes-docu-serie

Roddeltante Yvonne Coldeweijer weet het zeker, André Hazes heeft al het contact met zijn moeder Rachel definitief verbroken! Rachel zou een persoonlijke brief van haar zoon hebben gelekt naar het juicekanaal en André is hier ontzettend kwaad over!

‘Grootste scoop van het jaar’

Gisteren deelde Yvonne op haar Instagram dat er diezelfde dag een bizarre video uit zou komen. De juicequeen herself noemde het zelfs “De grootste scoop van het jaar.” Dat moest dan veel beloven natuurlijk! Het ging om een brief die Coldeweijer persoonlijk heeft mogen ontvangen. Dit was een break-up brief die André Hazes geschreven had voor Sarah Soelen.

“André Hazes is vanuit de kliniek in Spanje doorgegaan naar het huis van de ouders van Sarah. Sarah zelf is daar dan ook naartoe gegaan. André heeft die brief samen met moeder Rachel Hazes opgesteld, en is die daar gaan voorlezen”, vertelt roddeltante Yvonne. “Met die brief maakte hij een einde aan hun relatie.” Heavy!

‘Ontzettend kwaad’

Vervolgens laat het gezicht achter LifeOfYvonne weten aan haar volgers dat de brief bewust gelekt zou zijn door de moeder van André, Rachel Hazes. “Er is iets aan mijn video of aan de brief die ik heb laten zien waardoor André zeker weet dat Rachel die brief aan mij heeft verstuurd.” Ze gaat verder: “Feit is dat dit voor hem zo’n shock is, wat hij nooit zag aankomen, en daarom heeft hij definitief het contact met zijn moeder verbroken.”

Hazes zou zó diep teleurgesteld zijn over de actie van zijn moeder, dat al hij al het contact met haar direct verbroken heeft. “Ik heb begrepen dat het op dit moment zo lijkt dat hij zó ontzettend kwaad en teleurgesteld is in zijn moeder, dat hij haar niet meer hoeft te zien”, aldus Yvonne.

Lees ook:
Heeft André Hazes alwéér een nieuwe vriendin?!

Dat is nog niet alles

Oh no! Als je denkt dat je wel genoeg gehoord hebt, dit is nog niet alles! Volgens de juicequeen zou Hazes ook nog eens slecht praten over de moeder van zijn kind, ex Monique. “De laatste zeven jaar heb ik een relatie gehad met iemand die mij en de wereld om mij heen bewust klein hield, die mij dusdanig heeft gemanipuleerd dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd terwijl ik zelf nog een kind was”, zou er in de brief staan geschreven. Oei!

Beeld: instagram