Lifestyle

Action verkoopt de perfecte HKliving dupe mokkenset

action-dupe-mokkenset-hkliving

Voor iedereen die bezig is het met verzamelen van zijn of haar uitzet, let op! We hebben de allerleukste mokken- en kommenset gevonden bij Action. De set is niet alleen budgetproof, maar ook nog eens de perfecte dupe van de populaire HKliving mokken. Deze set wil je hebben!

HKliving mokken

Je kent ze wel, die prachtige ‘aarde’ mokken van HKliving. Ze bestaan in allerlei soorten, maten en kleuren. Stijlvol en stevige kwaliteit, klinkt goed, toch? Nou, laten we je vertellen dat er een aardig prijskaartje aanhangt. Ondanks dat er voor ieder wat wils is, passen de mokken niet in iedereens budget. Je betaalt voor een setje van vier kleine mokken al snel tussen de € 20 en € 35 euro. Laat staan als je er ook nog bijpassende schaaltjes bij wil. Gelukkig komen we vandaag met goed nieuws en hebben we look-a-like voor je gevonden! Action heeft een mokkenset op de markt gebracht, wat een perfecte dupe is van de HKliving bekers.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit zijn dé beste dupes bij Action van 2023

Action dupe

Al eerder konden alle ‘skeere studenten’ terecht bij Action voor hun mooie bordensets, maar nu kan je er ook een leuke collectie aan mokken en schalen bij scoren. Action verkoopt een dupe HKliving mokkenset. Ze gebruiken dezelfde soort vormen, structuren en kleuren. Doordat de kleuren zo willekeurig zijn, lijkt het een verzameling van authentieke mokjes en schaaltjes. We love it! Met deze mokjes drink jij je ochtend koffie in style 😉

Nu ben je vast benieuwd naar de prijs van deze must-have. De 18-delige (!) set bestel je al voor €29,95. Yes, echt waar! In de Action-set zitten 6 kleine mokken, 6 grote mokken en 6 kommen. Gooi alle kleurtjes door elkaar en creëer een prachtige tafelschikking. Zo maak je van elk dagelijks eetmoment een feestje. Daarnaast zijn de mokken en schaaltjes ook nog eens magnetron- én ovenbestendig. Waar wacht je nog op? Haal deze HKliving dupe zo snel mogelijk in huis.