Lifestyle

Action heeft nu de perfecte dupe van de Rituals geurstokjes

Action Rituals dupe

Het heerlijke merk Rituals staat vooral bekend om hun luxe geuren en verschillende lijnen van persoonlijke verzorgingsproducten. Je betaalt er alleen vaak een hoop geld voor. Toch bestaan er tegenwoordig ontzettend veel dupes van het merk. Ook nu verkoopt Action een geweldige dupe van Rituals geurstokjes.

Rituals

Rituals staat bekend om de heerlijke geuren van de verschillende lijnen in hun collectie. Veel mensen kunnen dan ook onwijs genieten van de producten. Helaas is Rituals alleen niet het goedkoopste merk, dus betaal je er vaak de volle prijs voor. Daarom komen er de laatste tijd steeds vaker dupes van het bekende merk. Ook nu verkoopt onze favoriete winkel Action een Rituals dupe. We hebben het over de populaire geurstokjes van het merk, die je nu bij Action scoort voor maar €6. En ze ruiken echt precies hetzelfde!

Lees ook:
OMG: déze Lidl dupe van Rituals scoor je voor maar €3

Action

De populaire winkel verkoopt nu een dupe van de heerlijke geurstokjes van de Rituals lijn The Ritual of Jing en de geuren lijken sprekend op elkaar. Natuurlijk ruik je de geurstokjes wel minder lang, want alle waarde naar z’n prijs. Maar je hebt er alsnog wel veel plezier van. Voor een kleine fles met geurstokjes betaal je € 3,95 en voor een grote fles € 5,95, dus dat moet je echt proberen! De geurstokjes zijn zelfs viral gegaan op TikTok, dus als we TikTok moeten geloven dan moeten we zeker gaan rennen naar Action voor deze geweldige Rituals dupe.

View post on TikTok

Beeld: Pinterest