News

Zoveel betaal je voor een nachtje in de B&B van Martijn

martijn-bb-vol-liefde

In B&B Vol Liefde gaan een aantal Nederlandse gastheren en dames op zoek naar de ware. In het verre Thailand is de Rotterdamse Martijn ook aan zijn zoektocht begonnen. De mooie vrouwen die langskomen mogen natuurlijk gratis verblijven, maar hoeveel moeten de toeristen eigenlijk neerleggen voor een bedje?

Martijn uit B&B Vol Liefde

Als je aan Thailand denkt, denk je waarschijnlijk niet direct aan een frikandel speciaal en bitterballen. Nou, Martijn uit B&B Vol Liefde heeft daar voor eens en altijd verandering in gebracht! De nuchtere Rotterdammer is verliefd geworden op het land, maar wil graag wel zijn oude vertrouwde moederland met zich meebrengen. Ondanks zijn liefde voor Thailand, mist hij wel nog een dame in zijn leven én dan wel graag een Hollandse! “Het is heel moeilijk om een klik te krijgen met een Thaise vrouw. Door andere denkwijzes, de taal. Ik hoop op een leuke, spontane, mooie verschijning die het aandurft naar Thailand te komen”, zei Martijn in het datingprogramma. Inmiddels is hij druk met het vinden van ‘the one’ en zijn de kamers bezet met mogelijke partners, maar hoeveel zou het eigenlijk kosten om zelf een nachtje in de B&B van Martijn te verblijven?

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zo zag Martijn van B&B Vol Liefde er vroeger uit

Guesthouse ‘Say Cheese’

Ben je dol op reizen en op vakantie gaan, maar omring je je wel het liefste met Nederlanders heel de dag? Verblijf dan eens een nachtje in de B&B van Martijn. Zijn Guesthouse ‘Say Cheese’ mag dan wel aan de andere kant van de wereld zijn, maar het voelt net zoals thuis! In de Thaise stad Hua Hin kan jij bij dit oranje aangeklede restaurant genieten van een frikandel speciaal. Niet alleen de gerechten op de kaart trekken Hollanders aan, maar ook de goedkope prijzen vallen goed in de smaak. Voor nog geen twintig euro kan jij hier al overnachten.

De gastvrijheid van Martijn is natuurlijk priceless, toch zijn wij benieuwd naar de kosten van een overnachting. Als je voor een ‘Deluxe kamer’ gaat, kan je kiezen uit een kamer van €17 euro zónder balkon en eentje van €23 euro mét balkon. Reis met een groep of het gezin? Dan betaal je voor een vijf personen kamer €34 euro per nacht.

 

Beeld: rtl: b&b vol liefde