Lifestyle

Raak nooit meer iets kwijt met de goedkope AirTag dupe van Action

action-airtag-dupe

We hebben weer een geweldige budgettip voor jullie klaarliggen. Action verkoopt nu de perfecte AirTag dupe, maar dan voor een kleine fractie van de originele prijs. Trek je hardloopschoenen aan en haast je naar de dichtstbijzijnde winkel!

Action AirTag

Afgelopen zomer zijn de AirTags van Apple razendpopulair geworden. Dit handige apparaatje kan je altijd vertellen waar die is. Maak hem vast aan je bagage als je op reis bent en je raakt je koffer nooit meer kwijt. Door de populariteit van deze tool waren ze voor een lange tijd overal uitverkocht. Gelukkig zijn we weer back in stock, alleen kost één Apple AirTag al €40,-. Dit kan natuurlijk een stuk goedkoper en dat heeft alleswinkel Action wederom bewezen. Je kunt nu voor een prikkie een AirTag dupe bij Action scoren.

Houd je vast, want deze tag haal je al in huis voor €1,99! Naast dat deze locatietracker vélen malen goedkoper is, kan je hem ook nog eens makkelijk vastmaken aan je sleutelbos. Je hebt geen losse houder nodig om hem vast te maken aan je spullen, dus daar bespaar je ook nog makkelijk een paar euro mee.

Lees ook:
Dit zijn dé beste dupes bij Action van 2023

Keyfinder

De AirTag dupe van Action wordt aangeboden onder de naam ‘KeyFinder’. En na het lezen over hoeveel bereik het Bluetooth-apparaatje heeft, begrijpen we wel waarom. De tag heeft namelijk maar een bereik van 10 meter. Dit is toch een klein nadeeltje aan de gadget, maar wel nog steeds erg handig voor spulletjes die je in huis bewaard. Zoals, je raadt het al, je sleutels, maar ook handig voor je AirPods bijvoorbeeld! Een ideale tool voor ín het huis, maar buitenshuis toch iets minder nuttig. Wat kan je ook verwachten van een tool van nog geen twee euro 😉 Desalniettemin zijn wij enorm benieuwd naar de dupe en gaan we het zeker uitproberen. Jij ook?

Bron: action